Розглянуто Кирил Кондратюк

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Сокол

Кошовий Отаман
Реєстрування
10 Бер 2025
Дописи
295
Реакції
65
Бали
244
1. Ваш нікнейм та ID: Дмитро Мазепа
2. Нікнейм адміністратора: Кирил Кондратюк
3. Суть скарги: по-перше, скарга на мого співробіника розглянута неправомірно, оскільки відкат був наданий лише на 0:48 секунд, це є неможливим зрозуміти за цей проміжок часу повну ситуацію також у відеозаписі прямо можна було зрозуміти зі слів "я її тільки що покидав дурачок" які сказав сам автор скарги, бо я так розумію та знаю, що наші співробітники без провокації або образи просто так тулити не будуть. По-друге, ця особа - не є підтвердженим слідкуючим за зсу, також мені не надішла про це жодна інформація тоді чому він розглянув та видав покарання співробітнику ЗСУ у вигляді деморгану 60 хвилин, але добре, він також є слід.СБУ-МОЗ, його задача на мою думку це розглядати ті скарги,які йдуть на адресу фракції а не втручатися в іншу фракцію видавати деморган без конкретних підстав, по-трете, ця ситуація виглядає блатна з мого боку, оскільки він навіть й попередив даного гравця Вас попрошу у наступний раз спілкуватися адекватніше з гравцями, бо в наступний раз можете отримати покарання. (клікабельно), тобто по факту на його провокацію недостатньо доказів, а фрапс на 48 секунд є цілком вагомий для видачі покарання на 60 хвилин, тому якщо Кондратюк це читає: Ви можете слідкувати за вашими фракціями та робіть свої обов*язки на даній посаді а не просто як то кажуть подивитися - нафармити скаргу - вирішено. Тому прошу видати покарання адміністратору та перерозглянути скаргу. P.S - також зазначу, дана людина переводиться до МОЗ, що є доказом того, що він можливо робить так скажемо поблажки переведенним співробітникам тому прошу видати покарання адміністратору у повному обсязі
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): скарга
5. Дата порушення:01.09.2026

Кирил Кондратюк

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
318
Реакції
227
Бали
443
Вітаю!
Шановний гравець!
На відео чітко видно, як людина приїхала на парковку біля КПП і її не попросили покинути територію. Ваш співробітник без ніяких попереджень відкрив вогонь по людині.
Цього відео вистачає щоб мені видати покарання, бо ніяких порушень зі сторони автора скарги я не бачу, а також видно як людина просто приїхала і почала стояти, і вбила людину без причини.
Перевіряти скарги на інші організації я також маю право.
Видавати людині покарання за одне слово нецензурної лексики, не є правильно, бо у нас правило є "Неадекватні висловлювання", а саме множина, а людина цим словом скористалася один раз, тобто однина.
На разі я не володію інформацією що людина переводиться в МОЗ.

Очікуємо відповідь від КА/ГА

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
3,285
Реакції
2,007
Бали
444
Адреса
Platz der Republik 1, 11011 Berlin
Відповідь була надана адміністратором.
Також скарги від третього обличчя не розглядаються.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі