Зачинено Кирил Набанов, Бодя Слободяник/ DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
81
Реакції
26
Бали
28
1. Нікнейм гравця: Кирил Набанов, Бодя Слободяник
2. Особистий нікнейм: Андрій Фурія
3. Клан порушника: Котики, Toxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: FURIA
5. Суть скарги: Кирил Набанов, Бодя Слободяник я розумію війна клана але навіщо в мене стріляти коли я їду просто фарбую графіті та нікого не провокую я важаю що це просто DM ZZ прошу покарати даних гравців:

7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [ КПЗ 120 - 180 хвилин ] ( Гравцям що знаходяться в організації х2 ).
7.10. NonRP - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, що псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії. [ КПЗ 30 - 60 хвилин ] Гравцям що знаходяться в організації х2 ) Я розумію коли війна або десь ви домовились і починаєте війну але просто люди які фарбують графіті просто вбивати. Також при стрільбі не було відіграно АК/47 що важаю нонрп

6. Особисті докази (скриншот/відео):

Ссылка на видео:
7. Дата порушення: 12.04.2023

Михайло Шемшур

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
83
Реакції
48
Бали
18
Зі сторони Андрія Фурії на початку видно NonRP drive а Слободяник та Набанов мали повноціне право вбити його.

Михайло Шемшур

Кошовий отаман
Реєстрування
22 Лют 2023
Дописи
83
Реакції
48
Бали
18
А по друге там не ЗЗ а помаранчева зона по правилам він може тебе там вбити якшо там немає цивільних а на откаті їх не видно також якшшо придивитися в Набанова автомат був уже в руці а з правої сторони хто стріляв з пістолета не видно ....

Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
81
Реакції
26
Бали
28
Давайте не клейте дурня вийшов з машини і там відео на откаті що немає вігровки АК 47 і якщо людина красить графіті це не означає що її можна вбивати

Кирило Сьомкін

ГС.Неоф на пенсії| Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лис 2022
Дописи
1,562
Реакції
753
Бали
213
Маленький, ну поплач-поплач, хай тебе пожаліють

Реєстрування
2 Січ 2023
Дописи
206
Реакції
282
Бали
66
Давайте не клейте дурня вийшов з машини і там відео на откаті що немає вігровки АК 47 і якщо людина красить графіті це не означає що її можна вбивати
Ти розумієш що таке війна?
Уяви що ти солдат, сидиш кушаєш за столом і началась перестрілка, ти будеш кричати **стойте дайте я до хаваю?**

Дмитро Лінкевич

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
23 Лис 2022
Дописи
1,959
Реакції
492
Бали
196
Вітаю, пане гравець у вас війна кланів.
ЗАЧИНЕНО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі