Василь Грищук
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 5 Лис 2022
- Дописи
- 31
- Реакції
- 64
- Бали
- 21
Форма подачі скарги:
1. Нікнейм гравця: Кирил Омельченко, Кирило Терехов
2. Особистий нікнейм: Василь Грищук
3. Клан порушника: незнаю, вони не назвали
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: я не в клані, а в держ.орг
5. Суть скарги: Данні 2 гравці зловили мене на дорозі коли мого напарника крашнуло під час перевірки документів у громадянина. По РП вони мені одягли мішок на голову, зв'язали та забрали всі методи зв'язку, але при цьому їх було всього 2 людини, що порушує правила неофіційних організацій 2.4, також ні лідер моєї організації, ні заступник лідера не були про це повідомлені. Також коли я в оффтоп чат писав їм про порушення правил викрадення вони ігнорували, після того як я написав, що в мене фрапс, вони намагались знайти 3 людину вже під час того як вони мене везли кудись.
6. Докази (скріншот/відео):
таймкоди під відео
1. Нікнейм гравця: Кирил Омельченко, Кирило Терехов
2. Особистий нікнейм: Василь Грищук
3. Клан порушника: незнаю, вони не назвали
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: я не в клані, а в держ.орг
5. Суть скарги: Данні 2 гравці зловили мене на дорозі коли мого напарника крашнуло під час перевірки документів у громадянина. По РП вони мені одягли мішок на голову, зв'язали та забрали всі методи зв'язку, але при цьому їх було всього 2 людини, що порушує правила неофіційних організацій 2.4, також ні лідер моєї організації, ні заступник лідера не були про це повідомлені. Також коли я в оффтоп чат писав їм про порушення правил викрадення вони ігнорували, після того як я написав, що в мене фрапс, вони намагались знайти 3 людину вже під час того як вони мене везли кудись.
6. Докази (скріншот/відео):