Розглянуто Киріл Мусангович

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ерік Мосісса ♡

✦ MOSISSA Легенда MD 04✦
Реєстрування
21 Січ 2024
Дописи
186
Реакції
347
Бали
108
  1. Нікнейм лідера/заступника: Кіріл Мусангович
  2. Особистий нікнейм: Ерік Мосісса
  3. Суть скарги:
  4. Вітаю, шановна адміністрація ГС/ЗГС держ.

Сталася ситуація у чаті ЗМІ. Директор ЗМІ видав догану своєму працівнику, йому це не сподобалося, та вона почала нецензурно розмовляти. За що і отримала покарання.

Коли вже конфлікт був вирішений із Лідером, почав втручатися інший працівник, який не мав жодного відношення до ситуації. Він почав вказувати, за що саме вона отримала покарання. Через це знову почалася суперечка, і працівниця Ангеліна знову використала нецензурну лексику.

Дана людина почала вказувати на правила та посилалася на пункт 1 та 8:

1. Зловживання нецензурною лексикою, використання неадекватних орфо-лексичних висловів.

8. Заперечення діяльності та рішень старшої адміністрації.

Я ж відповів цій людині, що не було жодного заперечення в сторону адміністрації чи її рішень.

Після чого вже підключився Лідер. Але замість того, щоб зупинити конфлікт, він його лише продовжував. Він почав висловлюватися і в мою сторону, мовляв, що ми з Ангеліною псуємо собі репутацію.

Моє питання: у чому саме полягає псування моєї репутації? У тому, що я сказав, що Лідер не має права видавати догану лише за використання нецензурної лексики в чаті? Чи у тому, що я вказав людині, яка наводила невірний пункт правил, і довів свою позицію?

Також Лідер почав стверджувати, що Ангеліна «розпускає соплі». Але фактично вона лише просила докази, на що він відповів, що їх не надасть. Саме з цього і виникла суперечка. Виходить, що саме він поводився неналежно.

Далі його фраза:

"Я вас зрозумів понормальному ніхто не хоче одна розпустила соплі бо догану дав за порушення 2 лізуть не всвої діла окей"

Хочу уточнити: де саме я «ліз не у свої діла»? У тому, що він прилюдно почав говорити про мою репутацію та ображати свою ж працівницю, називаючи її «слабачкою»?

Так, можливо, зараз моя репутація не ідеальна, але я працюю над її покращенням. А дії Лідера, навпаки, псують загальну атмосферу і імідж керівництва.

Також, коли я написав у чаті:

♡ 𝕄𝕠𝕤𝕚𝕤𝕤𝕒 ♡, [18.08.2025 14:12]
    Ви кажете що я порчу собі репутацію
    Чим?
    Те що людина почала лізти до Ангеліни, почала вказувати якийся пункт, котрий взагалі не стосуєтся
    ♡ 𝕄𝕠𝕤𝕚𝕤𝕒 ♡, [18.08.2025 14:12]
    Це називаєтся портити собі репутацію?

після цього мене було замучено у каналі.

Вважаю, що цей мут є неправомірним, оскільки жодних правил офіційних чатів я не порушував.

Останнє повідомлення від Лідера було таке:

"Все тишина бо буде погано всім"

Але виходить, що вже зараз погано всім — адже працювати з таким Лідером неможливо. Він замість того, щоб згладити конфлікти, лише загострює їх, погрожує та застосовує мути без підстав.

Прошу адміністрацію звернути увагу на дану ситуацію, адже поведінка Лідера не відповідає ролі керівника і лише шкодить роботі колективу.

5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Докази лише саме основне
  6. Дата походження: 18.08.2025

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,534
Реакції
1,632
Бали
253
Вітаю!

Розглянувши вашу скаргу та докази виношу вердикт, що:

Намою думку Ангеліна Мосісса не могла приїзджати раніше на риболовлю ніч встановлений для час у перерву або без відпустки. Тому і отримала свою догану. Але хочу також зазначити, що лідер був також неправий і показував свою не найкращу сторону як приклад для парцівників. За це він також отримає покарання.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі