Відмовлено Київська

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Незнаю)

Пенсіонер
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
201
Реакції
156
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Ваня Садовський
2. Нікнейм порушника: Ксенія Київська
3. Суть скарги: не правильний розгляд скарги та як тайзер не обов*язково відігрувати і я хотів розказати затримання і придставитися у машині, а потім мене взяли в стяжки та вбили хотя Станіславу мав бути варн за порушення а саме каф в місці, без маски( можливо помиляюся), не більше 4 людей було і йому мали видати варн за порушення а йому видали деморган прошу перерозглянути скаргу та повернути мене до лав СБУ на 6 звання!
4. Доказ порушення (скриншот/відео):Тиць
5. Дата порушення: 28.02.2026

𝒟𝒶𝓃і𝓀 𝐻𝑜𝓂𝓈

Поважний гравець
Реєстрування
12 Чер 2025
Дописи
142
Реакції
145
Бали
48
Вітаю а від коли можна не відігрувати роль тайзера/зброя це обовязкове відігрування також ви стріляли по машині коли ви навіть не кинули 1 попередження/мегафн. на мою думку Ксенія зробиле все правельно.
З повагою Данік Хомс

Незнаю)

Пенсіонер
Реєстрування
17 Лис 2025
Дописи
201
Реакції
156
Бали
48
Вітаю а від коли можна не відігрувати роль тайзера/зброя це обовязкове відігрування також ви стріляли по машині коли ви навіть не кинули 1 попередження/мегафн. на мою думку Ксенія зробиле все правельно.
З повагою Данік Хомс
З повагою Данік Хомс
4 попередження були на зупинку

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
У вас було багато порушень не виконання правил державних організацій, саме тому вам було видано покарання NonRP держ.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі