Розглянуто Клан Котики // Масові порушення серверу для ГС або ЗГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Лоренс Львівський <3

1 server | Lider МОЗ м.Дніпра
Реєстрування
24 Жов 2022
Дописи
253
Реакції
211
Бали
48
1. Нікнейм гравця: Клан Котики
2. Особистий нікнейм: Віталік Хансен
3. Клан порушника: Котики

4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: VOLKOV
5. Суть скарги: Гравці із клану "Котики" приїхали на Східний Картель та почали перестрілку в ZZ + DB
6. Докази (скріншот/відео): *Клік* тен коди: DM/ZZ ( 0.04 Nickname: Іван Петельня ) DB ( 0.36 Nickname: Денді Хатеке ) Повторне DM/ZZ (1.36 Nickname: Іван Петельня)
7. Дата порушення: 21.07.2023

Останнє редагування:

Денді Акито

⨢????і⨢
Реєстрування
27 Лют 2023
Дописи
39
Реакції
18
Бали
13
Нарушение только от игрока Іван Пательня которому уже выдано наказание,а ДБ я не наблюдаю. Это не Масові порушення)

Ніксон Рейз

inactive player
Реєстрування
13 Лют 2023
Дописи
196
Реакції
180
Бали
46
Нарушение только от игрока Іван Пательня которому уже выдано наказание,а ДБ я не наблюдаю. Это не Масові порушення)
так же хочу добавить что ты видимо не открыл глазки потому что там мдм на картеле(снос респы)+ не от одного участника клана, вы все утро туда ездили и убивали, на фрапсе только малая часть всей ситуации где тоже видно что вы нас убиваете ( не обижайтесь котики, вам не суждено быть на картеле )

Денді Акито

⨢????і⨢
Реєстрування
27 Лют 2023
Дописи
39
Реакції
18
Бали
13
так же хочу добавить что ты видимо не открыл глазки потому что там мдм на картеле(снос респы)+ не от одного участника клана, вы все утро туда ездили и убивали, на фрапсе только малая часть всей ситуации где тоже видно что вы нас убиваете ( не обижайтесь котики, вам не суждено быть на картеле )
На фрапсе нарушение от 1 человека,а свои фантазии будешь в школе рассказывать.

Роні Хелл

Слід.неоф| Західна Україна
Реєстрування
4 Лют 2023
Дописи
384
Реакції
59
Бали
34
1. Нікнейм гравця: Клан Котики
2. Особистий нікнейм: Віталік Хансен
3. Клан порушника: Котики

4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: VOLKOV
5. Суть скарги: Гравці із клану "Котики" приїхали на Східний Картель та почали перестрілку в ZZ + DB
6. Докази (скріншот/відео): *Клік* тен коди: DM/ZZ ( 0.04 Nickname: Іван Петельня ) DB ( 0.36 Nickname: Денді Хатеке ) Повторне DM/ZZ (1.36 Nickname: Іван Петельня)
7. Дата порушення: 21.07.2023

Вже отримав покарання

Олександр Делакурро

Старожила UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
1,770
Реакції
630
Бали
198
Гравець Денді Хатаке (99407) отримає покарання у вигляді деморгану на 60 хв. за DB.
Гравець Іван Пательня (107785) отримав покарання одразу за DM in ZZ.
Масових порушень тут немає, тому за повторне порушення клан може отримати попередження/догану.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі