Розглянуто Клан KenzoFamQ, Массові порушення, неадекватність людей для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Ланько

Старожила UKRAINE GTA
Блогер
Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
207
Реакції
652
Бали
98
1. Нікнейм гравця: Весь клан Кензо
2. Особистий нікнейм: Денис Ланько
3. Клан порушника: KenzoFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Бажаю здоров’я шановна адміністрація. Наш 4 сервер сштовхнувся з великим гнойником котрий псує проект . І зараз річ піде про клан Кензо котрий не дотримується правил проекту, не поважає інших гравців котрі на одному рівні. І знаєте , що саме цікаве , що вони не відрізняються від кацапів своє поведінкою. В більшості випадків кензо дають другий та третій шанс але якщо собака вкусить людину один раз то буде і наступний тому це потрібно припиняти.
Станом на 25.10.2023 цей клан ненавидять великі клани, ненавидять госки та адміністрація. А знаєте чому , тому що вони себе ставлять нібито вище інших але забувають один цікавий момент, проти потоку суспільства йти не можно . Переходимо до суті моєї скарги і чому моя ненависть до цього клану стала вишле за останні два дні.
Ви мене знаєте як блогера по Ukraine GTA , в мене був звичайний стрім котрий люди вирішили зруйнувати Тиць , на цьому фрагменті ми бачимо Стрім снайп та нон РП, від цього клану так ще і в додаток пишуть знущання Тиць , питання чому вони так поступають? Тому що їм це дозволяється робити Тиць прям як на цьому фрапсі людина не те що нехтує на правила проекту, а їй просто по@уй. Також людина нехтує на поняття і навіть не має розуміння що це таке раз пише спокійно живим людям Тиць і ще один факт котрий доказує що люди з кензо не відрізняються від кацапів.

Момент 2
Провокації
Гравці цього чудового клану знову нехтують правилами, та ігноруючи все провокують в ВІП чат Тиць Тиць , наступний момент Тиць тобто бачимо вони провокують, а коли ти починаєш діяти по регламенту вони тікають, я вже мовчу про ПГ біля території СБУ, де особового складу було більше їх в 4 рази.
Але це не все, на тому моменті їх почали вбивати (не ми) і знаєте що вони зробили?) Я вам покажу Тиць приїхали знову і почали ДМ і навіть з багоюзом на 00:36 секунді почали стріляти через паркан . А саме найцікавіше , що після своїх провокацій вони почали лити жб на мене Тиць і як можно побачити жодну з їх жалоб не було схвалено, так як на кожну ситуацію у мене був відкат , що вже являється зливом лідера так у всіх фрапси були обрізані . А ця скарга взагалі жарт Тиць де чутно як людина спеціально стрім снайперська мене.

Момент 3

Рейд
Вчора був проведений рейд , кензо думають, що це з причини моєї образи , але це через те що вони зачепили моїх рідних мою матір та мою дружину. Може їм не знайоме поняття мама , що її чіпати не можно , і другу половинку котра навіть не має відношення до гри . Тиць
Сама суть рейду мала бути як спец-операція . Але чомусь клан повідомили Та вони вже були готові , і що саме цікаве вже у 20:00 /vip Ланько 200 ти де ми чекаємо. Ну добре попередили, по нам відкрили вогонь коли ми навіть не підійшли до Картелю вже було нон РП , так як нас було більше в двічі . Та суть рейду не повбивати один одного, а знайти заборонені речовини знову таки кензо чхали на ці правила.
З другого разу у най вийшло заїхати до воріт картелю, де вже був підрив по РП , але нажаль це не допомогло відкрити ворота , підірвали другий і чудо відкрилися але тут так само швидко закрилися магія тай годі Тиць . Але помітив цікаву річь коли стояли під воротами людей ставало меньше не тому ще ми їх вбивали, а тому що вони заходили в налаштування починати гру з дому ставили там галочку та перезаходили в гру та зʼявлялися у нас в спині . Цікаво як людина будучі на території картелю різко зʼявилась у нас в спині .

Момент 4

Кінець рейду
На прикінці рейду , нажаль ми так і не змогли перевірити нікого , тому що вони стояли ніби в афк , а потім або біжать на нас з кулаками, або в бункер щоб взяти зброю, тобто вже ПГ і нон РП.

Висновок скарги

Позбиравши інформацію виключно за два дні , я вам все додав у скаргу, у мене ще є відеодокази порушеннь цього клану за 23.10 та неповажні ставлення до мене і до державних структур, та інших кланів .
Ці люди не знають меж. Тому я вважаю буде правильнішим видалити це клан за масові порушення сервера, чхання на правила проекту, чхання на інших гравців , чхання на те що їм каже їх слідкуючи адміністрація.

6. Докази (скріншот/відео): все вишче
7. Дата порушення: період з 22.10 по 24.10

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Клан отримав покарання у вигляді доган за свої порушення, також додатково ведеться розгляд можливих протиправних дій зі сторони клану, відповідь буде також надана у цій темі.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі