Розглянуто Клан RUBIN//Масові порушення серверу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадим Кравчук.

Лідер МОЗ | Південна Україна
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
219
Реакції
220
Бали
88
1. Нікнейм гравця: Вуйок Васильович, Бодя Будько, Никита Валерьевич , Гатило Кувалда
2. Особистий нікнейм: Вадим Ксантарез
3. Клан порушника: RUBIN
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги:
Доброго вечора шановна адміністрація, сьогодні я потрапив у дуже неприємну ситуацію з кланом RUBIN, а саме: Неадекватні висловлювання , Образи , Non Rp, та DM. Мені було скучно тому я просто їздив по карті та шукав якісь пригоди, проїзджаючи повз перехрестя я побачив велике скупчення людей та вирішив під'їхати просто подивитись що відбувається, але незабаром до мене підійшов Вуйок Васильович , та сказав "Вадімка уєжай " , у мене були закриті тоновані вікна, тобто по рп людина не могла мене впізнати, та тим більше знати моє ігрове ім'я, після цього я відмовився їхати тому що це було місце на якому могли перебувати будь-хто, та будь-коли, після чого данна людина почала стріляти в мою машину без причини тобто проявляти агресію в мій бік тобто DM Car.

Далі це був уже наступний відкат я займався знову своїми справами та знову проїхав повз перехрестя, я зупинився щоб послухати розмови гравців данного клану, та згодом жо мене підходить Бодя Будько та з неадекватною лексикою знову починає мені казати щоб я їхав, також від нього було чутно образи в мій бік, тобто неадекватні висловлювання та образи, далі достатньо великий проміжок часу я просто ходив на перехрестку, я вставив повний відкат, щоб у адміністрації небуло питання з цього приводу, далі відбувалось наступне: я хотів здати назад та випадково порухав людину а саме Бодя Будько, можливо з його сторони це було DB, але з моєї я просто здавав назад, після цього людина відкривала вогонь по машині та зламала її, DM Car, далі Вуйок Васильович, Бодя Будько, Никита Валерьевич відкрили вогонь по моїй автівці, після чого я вирішив подріфтити та розважитись , тому що розумів що данні люди не в здоровому глузді, але коли я підійшов до данних людей щоб спитати , чому вони DM, повернувшись назад я побачив як гравець Гатило Кувалда, багоюзить через мою автівку ферарі, якщо знати як ****************************************** це може завдати, велике переваги проди людини з якою вона веде перестрілку, та також данна людина стрільнула в авто, тобто DM Car, далі я просто дрифтів та без причини гравець Вуйок Васильович Non Rp витякуэ мене з машини та просто DM.
Шановна адміністрація прошу переглянути цю скаргу максимально уважно, тому що гравці данного клан останнім часом дуже багато порушують правила черверу, чим заважають іншим гравцям.

Тайм коди:
0.32-1.10 Вуйок Васильович DM Car, Non Rp.
2.11-2.25 Бодя Будько Неадекватні висловлювання, Образи.
6.45-6.50 Бодя Будько Неадекватні висловлювання, Образи, DM Car.
6.50-6.58 Вуйок Васильович, Никита Валерьевич DM Car.
7.29-7.35 Гатило Кувалда Багоюз, DM Car.
7.55-8.05 Вуйок Васильович DM , Non Rp

6. Докази (скриншот/відео): тиць (тут одразу два відкати)
7. Дата порушення: 30.08.2025

Артем Дарк

Пенсія ГС Неоф | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
1,003
Реакції
387
Бали
223
Статус: На розгляді.

Ніко Родрігез

Кошовий отаман
Реєстрування
8 Тра 2024
Дописи
245
Реакції
86
Бали
73
Вітаю, гравець 54814 отримує покарання:
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 45
"DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 7 хвилин
гравець 11373
"Провокація гравців" - Заборонено провокацію гравця на порушення внутрішніх правил сервера для подальшого подання скарги на нього в репорт або на форум тощо. Деморган 30 хвилин

Вас неодноразово просили від’їхати, оскільки ви заважали кланам вести полювання на ворогів.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі