Відмовлено Клан STSR

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мар'яна :)

Козак
Реєстрування
6 Лип 2024
Дописи
7
Реакції
22
Бали
16
  1. Нікнейм адміністратора: Олег Галицький
  2. Особистий нікнейм: Маряна Долматова
  3. Суть скарги: Шановна адміністрація, прошу взяти до уваги мою скаргу, а саме скаргу на клан STSR...почнемо з самого початку, ми створили клан Squad-Evil 09.09.2024, за цей час ми досягли 78 - го місця, 29.10.2024 клан STSR, а саме лідер кидає нам війну доказ Туточки , ми не побачили одразу...
    Коли клан STSR почав по нам стріляти, і говорити що в нас війна. Я кинула скаргу на форум ось тут , де йшлось про те що клан не знаходиться в топ 50, де лідер клану stsr пише нижче коментар, що вони не знали що клан не знаходиться в топ 50, але як правило ( незнання правил, не звільняє від відповідальності) ну якось так . Але раніше лідер клану strs, кидав скаргу на мене як на модератора клану. Доказ тут . Тому якщо він знав, як знайти що я модератор, так і знав як подивитись на якому місці клан ( Таблиця кланів ) (Виходить обман адміністрації?). Продовжимо...вчора 02.01.2025 ми були на страйку, де були клановці, та лідер STSR. Мого соклановця вбивають STSR і говорять що війна кланів, Діло було вчора , я поговорила з адміністратором який прийняв війну, і дійшли до того що це питання буде вирішуватись. Але не вирішилось.... Сьогодні, вирішила зайти в гру, і мене вбив клановець stsr і сказав що в нас війна... порушення . Тобто лідер клану не повідомив клану про те, що зробив помилку, а продовжує підтримувати війну. Прошу видати клану STSR догану, за обман адміністрації, а також за не визнання своєї помилки!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Докази прикріплені вище!
  5. Дата походження: 03.01.2025

Василь Перегінець

Адміністратор | Західна Україна
Адміністратор
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
3,512
Реакції
1,348
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:
Щодо того, коли 29/10/2024 вам оголосили війну кланів, яка була схвалена, з того часу дуже багато правил змінилися, було надано в цій скарзі вам відповідь - тут.
Також з того моменту ситуації, коли подали скаргу на клан STSR, уже прийшло як 47 днів, по правилам подачі скарг можна подавати скаргу протягом 7 днів з моменту порушення.
Щодо обману адміністрації, ви прикріпили таблицю кланів, яка знаходиться на платформі GitHub, де видаються бали, догани і попередження кланам.
Щодо вашого клану Squad-Evil, який знаходиться в даній таблиці на останньому місці, а саме на 77-й строку таблиці, це не означає, що на даний момент в грі ваш клан займає останнє місце, в таблиці ваш клан знаходиться на останньому місці через те, що у вашого клану через те, що у вашого клану наразі є активні 2 догани.
Те, що, по вашим словам, вчора на страйкболі хтось із учасників клану STSR вбив, ви можете залишити скаргу в даному розділі з доказами - тут.

Порушень від клану STSR не виявлено.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі