Розглянуто Клан Toxic/ГА,ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Янг Уолкер

Unsurpassed Сasual Dating True Females
Реєстрування
4 Лис 2022
Дописи
70
Реакції
112
Бали
36
Адреса
GB
Веб-сайт
meettomy.site
1. Нікнейм гравця:клан toxic
2. Особистий нікнейм:Крісс Набанов
3. Клан порушника:toxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані , якщо так,то у якому: ні
5. Суть скарги:
Вітаю,шановна адміністрація хочу,щоб ви звернули увагу на те,як після масових порушень клан покинули люди,задля того щоб його не видалили,в один момент вчора ввечері не могли всі покинути клан просто так,я вважаю,що це не справедливо для інших кланів так як,ці люди й далі будуть відчувати себе не винними і почекають кд,щоб зняти догану, якщо їх состав не справляється з обов'язками клану,а саме НЕ порушувати,тому навіщо цей клан,вони знімуть догану та далі будуть порушення.Також зауважте скільки було від них порушень за весь час,доган,попереджень мені здається цей клан найбільше порушує і чомусь впевнені,що їм нічого не буде.Це не злив клану- це відновлювання справедливості.Також клан Volkov був розформований за чіти на капті, але доказалось що їх не було і коли лідер попросив повернення клану,їй відмовили за масові порушення.Я не збираюсь надавати ссилки на всі порушення ви й так знаєте та бачите скільки порушень від клану та виходити з клану і чекати кд для зняття догани,та потім знову порушувати це не правильно.Приємного дня!
6. Особисті докази (скриншот/відео):оп
7. Дата порушення:18.06.2023

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю, адміністрація бачить що клани які отримують покарання у вигляді доган переходять у інші клани, такі клани не зможуть зняти догану перечекавши кд, клан повинен активно вести діяльність на сервері.

Очікуйте відповіді ЗГА/ГА

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю, адміністрація бачить що клани які отримують покарання у вигляді доган переходять у інші клани, такі клани не зможуть зняти догану перечекавши кд, клан повинен активно вести діяльність на сервері.

Очікуйте відповіді ЗГА/ГА
Адміністратор надав відповідь вище.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі