Відмовлено Клан Toxic // Порушення правил передачі бази даних // Порушення правила викрадення // Non rp

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

☣ Женька ☣

я создатель вашей моды
Активний гравець
Реєстрування
2 Кві 2023
Дописи
723
Реакції
4,233
Бали
153
1. Нікнейм гравця: Павло Шухевич Такаріхо Балащина Владислав Добро Макисм Залужний Белла Шевчук Євген Набанов
2. Особистий нікнейм: Влад Маденяк
3. Клан порушника:
Toxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні
5. Суть скарги: 1.Даний клан порушив правила передачі бази даних, Павло Шухевич зробив допис, що мають вони базу даних у мене є питання чи він взагалі дивився це відео, якщо так чому він закрив очі на порушення правил, він як заступник має знати правила . Такаріхо Балащина і Владислав Добро вони замість того щоб за правилами купити базу даних у бед копів, вони викрадають базу даних у двох поліцейських, які не являються бед копами (5. Затоноване авто їде по дорозі, по рп ви не можете їх чіпати та знати що там знаходяться члени ворожого вам клану , вам необхідно, наприклад відіграти рп ситуацію як ваш кланівець приходить до СБУ/НПУ та купляє базу даних у корумпованого співробітника (бед коп) з даними транспортних засобів які оновлюються в реальному часі.)
2. Порушення прави викрадення - Такаріхо Балащина Владислав Добро Макисм Залужний Белла Шевчук Євген Набанов, вони викрали двох поліцейских по правилам лише можна одного (5. За одне викрадення дозволено викрадати лише 1 особу.)
3.Non rp - Такаріхо Балащина Владислав Добро
6. Особисті докази:1.
- Тайм Коди: 0:00 порушення правилу викрадення, 1:37-9:47 Порушення правил передачі бази даних, 5:09-7:12 Non rp в реальному житті так не працює ти не можеш перекинути базу даних без пароля, бо стоїть спеціальна защита і тим більше скопіювати перекинути на папку інакшу, 9:18-9:50 Non rp як можна в людному місці розібрати тіла людей коло дороги де машини їздять, коло будинків де люди з вікна бачать і ще дньом

2. 3. https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/faq-Найпоширеніші-порушення-Бази-даних.31567/
7. Дата порушення: 08.09.23

Останнє редагування:

Пабло Ескобар (Енжинов)

Лідер клану EngineFamQ
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
484
Реакції
5,014
Бали
113
По скольку я зам. лид. клана пожалуй отвечу вам, уважаемый. Данную функцию, по покупке базы данных утвердила администрация.

То есть мы с вами должны были и должны будем взаимодействовать. Но вы как лидеры (гос. фракций) дали указания подчинённым не продавать её нам - Toxic и клану VOLKOV из-за личной неприязни.

То есть всячески препятствуете данному процессу, кому-то из подчинённых грозитесь увольнением за продажу этой самой базы.

Администрация так же в курсе данных событий.

Мы нашли выход, украсть её. Сделано все согласно правил и по РП.

Приятной игры на UKRAINE GTA.

Останнє редагування:
Реєстрування
1 Вер 2022
Дописи
177
Реакції
420
Бали
66
Добрый вечер !
Я представитель клана Toxic, так как я нахожусь в неоф. организации у нас есть РП ситуация по поводу покупки данных

ОТУТЬ

когда я обратился к сотруднику СБУ Д. с такой просьбой, вы можете наблюдать его ответ по этому поводу!

Выводы ?
а вывод данная жалоба ??

IMG_4770.png

Вкладення

• IMG_4771.png
    IMG_4771.png
    853.7 Кб · Перегляди: 88

Пабло Ескобар (Енжинов)

Лідер клану EngineFamQ
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
484
Реакції
5,014
Бали
113
Да бы не быть многословным... вот вам реакция работников СБУ.

К примеру переписка моего старшего из клана с работниками СБУ :

Вкладення

• image.png
    image.png
    259.6 Кб · Перегляди: 101
  • image-1.png
    image-1.png
    238.1 Кб · Перегляди: 102

Олександр Делакурро

Старожила UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
12 Сер 2022
Дописи
1,770
Реакції
630
Бали
198
Вітаю,
Скарга написана від 3-го лиця.
Але, така система як "база данних СБУ" більше не працюває, окрім деяких кланів у котрих вона куплена. Це було зроблено для того щоб більше не було таких конфліктних ситуації.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі