pvvlxntiy_228
Активний
- Реєстрування
- 12 Лют 2023
- Дописи
- 387
- Реакції
- 464
- Бали
- 83
1. Нікнейм гравця: volkov
2. Особистий нікнейм: Пашик Куртов
3. Клан порушника: volkov
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: scrxll
5. Суть скарги: Вітаю, сьогодні гравець з нікнеймом Снєжа Тороній залила скаргу на Ірінку Кошеня, вказавши посаду в клані, метою цього було отримання для мого клану догани.
Також персонажі з клану volkov знають, що на даний момент у нас є догани та попередження, тому починають переслідувати гравців, які тільки вступили в клан з метою залити скаргу, за сьогодні вони залили близько 8 скарг на мій клан, а на інші клани скарг не було. Тож даний клан та його учасники займаються зливом мого клану, як і раніше.
Прошу покарати даних персонажів.
6. Докази (скріншот/відео): тут, тут, тут, тут, тут, тут, тут, тут
7. Дата порушення: 07.09.2023
2. Особистий нікнейм: Пашик Куртов
3. Клан порушника: volkov
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: scrxll
5. Суть скарги: Вітаю, сьогодні гравець з нікнеймом Снєжа Тороній залила скаргу на Ірінку Кошеня, вказавши посаду в клані, метою цього було отримання для мого клану догани.
Також персонажі з клану volkov знають, що на даний момент у нас є догани та попередження, тому починають переслідувати гравців, які тільки вступили в клан з метою залити скаргу, за сьогодні вони залили близько 8 скарг на мій клан, а на інші клани скарг не було. Тож даний клан та його учасники займаються зливом мого клану, як і раніше.
Прошу покарати даних персонажів.
6. Докази (скріншот/відео): тут, тут, тут, тут, тут, тут, тут, тут
7. Дата порушення: 07.09.2023