Зачинено Клан VOLKOV / спроба зливу клану / для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

pvvlxntiy_228

Активний
Реєстрування
12 Лют 2023
Дописи
387
Реакції
464
Бали
83
1. Нікнейм гравця: VOLKOV
2. Особистий нікнейм: Пашик Куртов
3. Клан порушника: VOLKOV
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: scrxll
5. Суть скарги: Сьогодні на мій клан була написана скарга за порушення правил серверу, за всі ці порушення гравці мого клану та я отримували покарання у вигляді деморгану, мутів, банів (за своє порушення особисто я відбув покарання терміном в 14 днів та мій клан отримав догану), також клан отримував попередження/догани, які ми успішно знімали за рахунок того, щро не порушували правила, брали участь у ГРП, яке організовували Адміністрація "Ukraine GTA" та знімали відеоролики про гру по мотивам різних фільмів.
На разі у мого клану 2/3 доган і ми їх отримали за ті порушення, що вказані в скарзі від персонажа з ніком "Снєжа Тороній", за порушення в Дискорд сервері ми відбули покарання/отримали догани та тривалий час від нас немає ніяких порушень тільки провокації від інших гравців - 1, 2 та 3. Також було багато провокацій після "Битви за картель", але гравцям було видано мути, а як відомо після муту повідомлення видаляється, тому немає можливості прикріпити ці докази.
Суть моєї скарги заключається в наступному : клан "VOLKOV" веде, так звану, "Форумну війну" та протягом певного часу займається, на мою думку, зливом клану.
Скарга 1 - ця скарга була написана Лідером мого клану тиждень тому, там детального розписані порушення клану "VOLKOV" та старшого складу цього клану за що вони отримали покарання за свої дії, але після перерозгляду покарання змінили лише на догану, тому гравці яких було розблоковано та клан в цілому відчули свою безкарність і продовжили свою діяльність. Також гравець Лайт Ягамі не знаю з якою метою спробував обманути адміністрацію написав в скарзі "p.s. зовсім не уявляю чиї це машини на мітці, вони там були ще до того як ми приїхали", але в скарзі написаною Лідером чітко показано чиї там машини були.
Скарга 2 - ця скарга написана мною декілька днів назад. В той день ми отримали догану, що разом становить 2/3 доган і даний клан в той день написав близько 8 скарг на мій та всього лиш 1 скарга на інший клан, частина цих скарг була написана на гравців, які перебували в клані 1 або 2 дні та були погано ознайомлені з правилами, за що було покарані видаленням з клану. Також той факт, що це все було додано в той день коли клан отримав 2/3 доган, на мою думку, є не випадковістю, тому що в інші дні такого потоку скарг на мій клан не було, на жаль, цю скаргу не порахували за злив клану.
Також до цієї скарги долучився зам. лідера клану "Toxic", прикріпивши скріншот з моїми неадекватними висловлюваннями, які були сказані близько 2-х місяців назад та за них я відбув покарання терміном в 14 днів блокування ігрового акаунту, блокування діскорд акаунту на 01 сервері та мій клан отримав за це догану. Після цих необачливих дій з моєї сторони я визнав свою провину та більше не поводив себе таким чином.
А ще гравець Снєжа Тороній в своїй скарзі написала, що ми "портимо атмосферу серверу", мабуть вона вважає, що частина її колективу та декілька гравців з ворожих кланів можуть вирішувати, яка атмосфера панує на всьому сервері. Є багато людей, які позитивно відносяться до учасників мого клану. Також ми активно приймаємо участь у житті сервера, наприклад : у битвах за територіії, різноманітних ГРП та битвах за картель. Я вважаю, що даним персонажам не варто розкидуватись такими гучними словами через особисту неприязнь до нашого клану.
Отож, метою моєї скарги було показати Адміністрації, що клан "VOLKOV" все таки має на меті видалити мій клан, повідомлення від Снєжи Тороній є прямим призовом адміністрації видати нам 3 догану та видалити наш клан, тому що, особисто, їм та декільком людям з інших кланів некофмортно разом з нами.
Також я думаю, що гравці та клан, який займається такою діяльністю повинні все ж таки повинні отримати покарання за свої дії, тому що після 2 скарг відмовлених нам скарг ситуація не змінилась, вони відчувають свою безкарність та продовжують зливати клан.
6. Докази (скріншот/відео): злив клану

7. Дата порушення: 09.09.2023

Андрій Корнюшин

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Жов 2022
Дописи
958
Реакції
6,448
Бали
213
Вітаю.

Я не побачив зливу клану, оскільки всі порушення є свіжими порушеннями. Ви знаючи що "вас зливають" ви продовжуєте порушувати правила серверу та намагаєтесь до цієї скарги, намагаєтесь приховати відповіді від гравців які також причетні до цієї ситуації (пишете скаргу на гравців за оффтоп, але вони мають відношення до цієї скарги тобто робите наклеп.)

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі