Відмовлено Клопотання

Олександр Адамс.

Генеральний прокурор України І 04
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
467
Реакції
111
Бали
48
Кому:
Слідчому судді окружного суду України
Від:
Підозрюваного Олександра Адамса у кримінальному провадженні №30112025

К Л О П О Т А Н Н Я
про скасування постанови прокурора

м.Київ 11 грудня 2025 року

Я Олександр Адамс підозрюваний у кримінальному провадженні №30112025 від 30.11.2025 прошу скасувати постанову прокурора у з'вязку з його бездіяльністю щодо ведення кримінального провадження. 30.11.2025 було відкрито кримінальне провадження та 1 грудня пан прокурор побачив що я не відсторонений та відсторонив мене безпідставно, оскільки застосування цього заходу є необґрунтованим, у постанові відсутні будь-які ризики, які могли б виправдовувати подальше відсторонення мене від виконання посадових обов’язків. Зокрема, у справі немає свідків чи потерпілих, на яких я теоретично міг би здійснити будь-який незаконний вплив, оскільки відсутні особи, показання яких могли б бути спотворені або змінені моїми діями. Також мені не повідомлено жодного факту, який би свідчив про спроби втручання у хід досудового розслідування чи будь-які інші дії з мого боку, що могли б загрожувати розслідуванню. Відсторонення суттєво погіршує моє матеріальне становище, порушує моє право на працю, гарантоване ст. 41 Конституції України, і не має жодної реальної процесуальної необхідності, оскільки сторона обвинувачення не надала належних і достатніх доказів існування ризиків, які могли б обґрунтувати застосування такого заходу. У зв’язку з викладеним прошу скасувати постанову про моє відсторонення та допустити мене до виконання моїх службових обов’язків у повному обсязі у зв'язку з великою навантаженністю на ГСУ Служби безпеки України та бездіяльністю слідчого.

П Р О Ш У:

1. Розглянути клопотання та задовольнити його.
2. Постановити ухвалу про скасування постанови прокурора

Олександр АДАМС

До клопотання прикладаю наступну документацію:

1. Ксерокопія паспорта: паспорт

Данило Аккерман

Президент | Північна Україна
Президент
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
655
Реакції
181
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
Повідомлення
Позивачу Олександру Адамсу

Повідомляю, що ваше клопотання взято на розгляд, та буде розглянуте протягом 48 годин

Олександр Адамс.

Генеральний прокурор України І 04
Реєстрування
31 Жов 2025
Дописи
467
Реакції
111
Бали
48
У шапці сталась технічна описка... Клопотанря №8

Данило Аккерман

Президент | Північна Україна
Президент
Реєстрування
30 Жов 2024
Дописи
655
Реакції
181
Бали
103
Адреса
Kropyvnytskiy
1765556210141.png

1765556216438.png

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі