Розглянуто Коді Флоренс \ Нон рп коп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Карло_Гамбіно

03 | Прокурор
Реєстрування
20 Бер 2024
Дописи
27
Реакції
18
Бали
11
  1. Нікнейм гравця: Коді Флоренс
  2. Особистий нікнейм: Карло Гамбіно
  3. Суть скарги: За тримували не показав посвіченя не представевшись сразу вистрелили тайзером надели наручники и повезли в отделения требовали документи на мой вопрос предствтесь и покажите доказательства моего нарушени бубнелипод нос себе и не ответели посадили без рп отігровок на вопрос доказательства задержания игнорировали. Понять свой причини затримання я не зрозумів тому що почав бубніти и не понятно ви мовляти слова потим почав взагали дути в мікрофон роби поміху, давав кляп без пояснень коли я хотів побачити причину затримання, викликав адвоката не пройшло и 3 хвилин як він сказав що его нема але їхав в же мій адвокат, Коді згідно з правил повинен мати фрапс повного затриманя з початку погоні и до кінця попросить предоставити докази
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 26.07.2024
  6. Тен-коди 0:45 -0:60 Ігнуруваня на отримання информаці затримання та кляп без рп, 1:10 виклик адвоката яких віїхав и потім вже каже що его нема 2:15 требуе від мене не понятно що що потім видає розиск без причин,

Михайло Величайший

Пенсионер|Східна Україна
Реєстрування
2 Гру 2023
Дописи
22
Реакції
43
Бали
23
Вітаю, переглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Працівники НПУ К надали докази.Ви самі провокували та ображали працівників НПУ,за це і були затримані.Після цього не підкорювалися вимогам працівників НПУ та тікали від них.Нарахунок посвідчення,вам його було надано.Адвоката викликали,пройшло 3 хвилини і відповідь адвокат не надав,тому затримання було проведене без нього.
З гравцем Коді Флоренс #27409 буде проведена бесіда нарахунок рп відігровок.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі