Зачинено Колективна скарга для | Заступника Головного Слідкуючого за Державними Організаціями

Реєстрування
28 Чер 2022
Дописи
64
Реакції
34
Бали
31
Ваш нікнейм:
-Андрій Макоті
-Кирил Дзядевич
-Едуард Дзядевич

Нікнейм гравця:

-Джеймс Річард
Дата порушення:

-12.12.2022(10:54)
Опишіть ситуацію:

Гравець з іменем Джеймс Річард,подав заявку на лідера організації "Лікарня".Під час написання заявки,він використав ідеї у:
!Андрія Макоті

!Кирила Дзядевича
!Едуарда Дзядевича
Скріншот/відео від свого обличчя:

(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код:

Дозвіл від Кирила Дзядевича:
!12.12.2022(13:20)
Дозвіл від Едуарда Дзядевича:
!12.12.2022(13:21)
Вкрадені ідеї:
Тут
!12.12.2022(10:54)
Вимагаю відсторонення від участі,та занесення в Загальний Чорний Список МОЗ

Реєстрування
28 Чер 2022
Дописи
64
Реакції
34
Бали
31
Бла бла бла во первых у вас у двоих обман администрации дзядевичам 13 лет а макоти забыл как ты копировал заявку у Рян Соколов? Я все заявки смотрел у вас копирка вы думаете вы станете? Не смешите у 2 13 лет а макоти ничего не знает и копирует заявки
Доброго дня. Можливо ви якісь докази маєте? Що,як ви виразились "дзядевичам 13 лет" і "а макоти копировал заявку у Рян Соколов"? Чи,ви просто розказуєте нісенітниці? Якщо ж,ви маєте докази зв'яжіться зі мною. Мій діскорд: мотіваторУкраїни#5318

Едуард Фенікс

SAC with the FBI
Реєстрування
25 Сер 2022
Дописи
228
Реакції
437
Бали
108
Бла бла бла во первых у вас у двоих обман администрации дзядевичам 13 лет а макоти забыл как ты копировал заявку у Рян Соколов? Я все заявки смотрел у вас копирка вы думаете вы станете? Не смешите у 2 13 лет а макоти ничего не знает и копирует заявки
Ти звідки знаєш скільки нам, нам 15

Кирил Фенікс

SAC with the FBI New-York Field Office
Реєстрування
26 Вер 2022
Дописи
242
Реакції
394
Бали
108
Додаю що Витя Бандера це Матвій Соколов який в ЧС. А Рян Соколов це теж Матвій Соколов. У нього багато акаунтів щоб обходити адміністрацію.
Докази:

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі