Розглянуто Колективна скарга на ЗСУ | Дмитро Федченко(x2); Богдан Савченко; Андрій Огородник; Петро Черненко; Ваня Нестеренко та інші | SK/DM/DM car

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максім Ломбардо

Адміністратор | 02 Server | 4lvl
Реєстрування
1 Лип 2022
Дописи
460
Реакції
575
Бали
98
1. Нікнейм гравця: Дмитро Федченко(x2); Богдан Савченко; Андрій Огородник; Петро Черненко; Ваня Нестеренко та інші
2. Особистий нікнейм: Максім Котигорошко
3. Суть скарги:
Першй фрапс: Нападали на ВЧ, як вияснилося це зробити нерельно, по простих на це причинах(немає броні, є обмеження на зброю) і таким чином немає баланса взагалі. А коли ми пройшли на вч через чек-поинт, ці клоуни вище перечислені та інші, почали зразу біля мітки стояти і зажимати по всім. В мене питання, як можна вч захватити якщо ці полувабрикати стояли біля чек-поинту, тим самим в кого слабкий пк, в них просто не прогрузиться момент переходу на ВЧ, і їх зразу вб'ють, тим самим не залишивши жодних шансів для нападающих, про СК вони походу не чули)
Другий фрапс: В ньому, як і в першому прославився Дмитро Федчинко, мало того я не розумію як він туди попав, він ще умудряється давати прикази тіпу з мерії на відкритий вогонь, після чого вони злосно відкривають по нам вогонь, і присилають на мирних жителів вертушку. Ps: ше б на танку
під'їхали
Отже, беремо підсумки, вище перечислених осіб, можливо я не всіх написав, а ви найдете їх більше, треба наказати, але хотів би зробити акцент на лідеру фракції, йому треба прописати вот такий ЛЯПАС, з вертухи від адмінів, може набирати людей нормальних буде.
Також, за другий фрапс хочу отримати коомпенсацію за поломану машину, після того моменту на ній вилізла капіталка)
4. Особисті докази (скриншот/відео): Фрапс 1- починайте дивитися від 03:40 -
Фрапс 2:
5. Дата порушення: 04.05.2023

Вадим Матвійчук

ГС Держ Орг у відставці
Активний гравець
Реєстрування
29 Сер 2022
Дописи
1,273
Реакції
1,962
Бали
211
Вік
30
Адреса
[email protected]
Гравці Дмитро Федченко та Богдан Санченко отримають по догані, за порушення статуту. Порушень правил серверу від гравців я не бачу, автора прошу відігравати зброю, або наступного разу отримаєте покарання за нонрп дії. Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі