Зачинено Колективна скарга на КТП, прошу передати Альоні або Густіліну

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
15 Лип 2022
Дописи
81
Реакції
171
Бали
36
Нік в діскорді(з #1234): ✙maks_516ꑭ#1785 Paulo Lawrence#9545 AlmAz❄#1463 ! helenix#1659
Нік модератору: Toni_Soprano#7408
Причина покарання: зняття модератору без причини, та інше
Суть скарги: багато чого робив поганого, докази всі є, я зібрав дуже багато доказів, також є багато блату, не завжди дає покарання, дав бан Павлу Сихівському без причини, це неуважність (вже розбанений), прикриває іншу технічну підтримку, взяв 2х людей по блату, навіть якщо це не блат а обзвон то прошу надати докази де був обзвон, також зняв Джуніора Сопрано без причини, каже що "неактив", хоча у загальній курилці є багато відповідей від нього, також отримував бан раніше за те що був модератором на іншому проекті, на всіх скрінах які тут будуть це те що він зробив
Дата видачі покарання: 24.12.2022
Готовий відповідати у разі обману: так

Також допис: усі скріншоти будуть у відповіді на цю скаргу

Останнє редагування:
Реєстрування
15 Лип 2022
Дописи
81
Реакції
171
Бали
36
Скріншоти:

Вкладення

• Screenshot_2022-12-25-12-03-40-306_com.discord.jpg
    Screenshot_2022-12-25-12-03-40-306_com.discord.jpg
    583.2 Кб · Перегляди: 109
  • Screenshot_2022-12-25-12-04-15-691_com.discord.png
    Screenshot_2022-12-25-12-04-15-691_com.discord.png
    69 Кб · Перегляди: 116
  • Screenshot_2022-12-25-12-06-02-275_com.discord.png
    Screenshot_2022-12-25-12-06-02-275_com.discord.png
    265.4 Кб · Перегляди: 112
  • Screenshot_2022-12-25-12-06-14-522_com.discord.png
    Screenshot_2022-12-25-12-06-14-522_com.discord.png
    50 Кб · Перегляди: 98
  • Screenshot_2022-12-25-12-06-40-561_com.discord.png
    Screenshot_2022-12-25-12-06-40-561_com.discord.png
    363.4 Кб · Перегляди: 110
  • Screenshot_2022-12-25-12-06-51-004_com.discord.png
    Screenshot_2022-12-25-12-06-51-004_com.discord.png
    463.2 Кб · Перегляди: 110
  • Screenshot_2022-12-25-12-07-02-472_com.discord.png
    Screenshot_2022-12-25-12-07-02-472_com.discord.png
    66.2 Кб · Перегляди: 102
  • Screenshot_2022-11-29-07-41-32-175_com.discord.jpg
    Screenshot_2022-11-29-07-41-32-175_com.discord.jpg
    92.8 Кб · Перегляди: 97
  • Screenshot_2022-12-25-12-11-59-689_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-12-25-12-11-59-689_com.android.chrome.jpg
    497.6 Кб · Перегляди: 97
  • Screenshot_2022-12-25-12-12-28-010_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-12-25-12-12-28-010_com.android.chrome.jpg
    479.2 Кб · Перегляди: 110

Богдан Петрушка

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Жов 2022
Дописи
84
Реакції
88
Бали
23
Петрушка моя
Не понимаю тебя, ты как ТП не Ст.ТП, ладно был бы Ст.ТП молчал бы, но вопрос, вот а ты откуда знаешь? Если человек активил, На форуме тоже, но щас бы брать снимать без причины,хуёво да? но подожди, мне вот интересно, на твоём месте посидеть и увидеть как тебя сняли, ты б ответил так
"Ну сняли так сняли, они правы" так что не нужно говорить так "Ви не Тех, і ви не знаєте за що його зняли" А если ему сам он сказал? то что Он не знает причины или же он как игрок нихуя знать не должен, то что людей у вас по Блату ставят, КТП который раз 5 лет в сеть зашёл, сегодня тоже заходил это он хоть показал что он есть КТП, но вопрос остаётся вопросом Понимаешь или нет, то что ваша тех поддержка тоже диз инфу кидает, а потом просят дай скрины, То ваш шемшур, меня ***********************************ом назвал, да понимаю, но ещё говорить что ему 30 лет он забивной давать муты и т д, думаю ты прочитаеш. PS:нет

Реєстрування
15 Лип 2022
Дописи
81
Реакції
171
Бали
36
Джуніор в нас тепер без рук лишився ? Чи сам написати скаргу вже не може ?
І мене цікавить, якщо ви кажете, що поставили людей по *Блату* то вас це чимось образило ? Чи вам відмовили ?
Тех.підтримка працює, та допомогає людям
Я не можу зрозуміти сенс скарги
Сенс скарги у тому що КТП багато поганого наробив зо що його можно зняти.
А про Джуна: Джуніор розповів що його зняли, як і за що, і коли ми вирішили зі мною, Павлом Лоуренсом, Владиславом Козаковим, та Богданом Петрушкою вирішили дописати ще про Джуніора.
За блат неправильної роботи техів: чому треба прикривати те що зробили не правильно?
За блат на пост ТП: для всіх є набір, якщо був обзвон то де докази обзвону? І я не ображений що мені колись відмовили, тому що я зрозумів що для мене це буде складним

Тоні Сопрано

Технічна підтримка Discord
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,528
Реакції
48
Бали
148
Доброго вечора, суть скарги теж особливо не зрозумів,

По-перше, в Джуніора було багато до-попереджень, які ми тут з Вами обговорювати не будем (яку інформацію Вам там надали по ньому, теж якось без різниці, Ви не бачите усієї роботи з середини)

По-друге, по вашим скрінам можу сказати, приймаю усі рішення, з холодною головою, як я бачу ситуацію по усім скаргам які надаються в розділі *скарги на тех підтримку*

По-третє, як мені вже показали, *що у Вас є і був намір зливати технічну підтримку* це було неоднаразово, і поки ви тут пишете і збираєте людей, яких не допустили до співбесіді, або просто не пройшли співбесіду, або просто не хочуть бачити мене на цій посаді, моє зняття з посади краще не стане ні для кого, це я Вам просто кажу с точністю, є ще над чим працювати. З приводу блату, якщо мені потрібно буде, я можу взяти будь кого, на свій розсуд, взявши відповідальність за людей які будуть тут працювати, повторюсь в нас не адміністрація, а технічна підтримка, якій я приділяв і приділяю багато часу и сил для покращення їх роботи, щоб їм було працювати легше, доступно і зрозуміло. тому я можу приймати людей з лс, якщо в команду потрібні люди. Якщо вже зі сторони Ст, тех підтримки, були не проведені лекції, і на наданий доступ або не зрозуміле роз*яснення людям які як Ви кажете були прийняті по *блату* вони будуть зніматись, а Ст, тех підтримка получає догану, або зниження коєфіціенту, так працює зі всім, я не хочу в не маю наміру тримати людей, які беруть не основні задачі і роблять їх пачкою, і ігнорують керівництво, а потім кажуть, я був зайнятий іншим, для чого якщо є основна, першочергова задача.

Очікуйте відповіді від Керівницвтва

Максим Плехем

Тех.Підтримка?
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
293
Реакції
46
Бали
28
Ви сказали, що Владислав Шемшур вас обізвав, надайте, будь ласка, докази. Нагадую в особистих повідомленнях Технічна Підтримка може спілкуватися, як хоче. На рахунок блату вам вже відповіли, я лише додам, що я йому провів усі потрібні лекції і у разі навіть дрібних його порушень ми все обговорювали. Також хочу попередити вас, якщо ви і люди з якими ви у "команді" і надалі будете себе так поводити в дискорд сервері гри отримаєте бан за систематичні порушення, так як ви розповсюджуєте не правдиву інформацію, ображаєте людей та ігноруєте попередження.
Очікуйте відповіді від Керівництва

Назар Савко

Генералісімус Тех.підтримки
Активний гравець
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,039
Реакції
63
Бали
133
Шановні, вже не в перший раз я помічаю що дуже пильно стежите за роботою тех.підтримки
кек.png

Виж не кажете що тех.підтримка погано виконує свою роботу що є найголовнішим. І для досягнення цього команда тех.підтримки не використовувала методів які порушують моральні або серверні правила. І нажаль так трапляеться що деякі члени нашої команди за тих або інших причин покидають наші лави, це може казати лише про те, що ми працюємо та вдосконалюємось і залишаються ті кто підлаштувався до вищіх стандартів. Таке трапляетьсься час від часу, але ми готові взяти людей як і по рекомендації і будемо певні, що вони дійсно підходять до роботи у нас, так і набори, де ми будемо раді навчити кожного кто хоче працювати. Але ви не бачите роботи з середини, і ваша скарга на мою особисту думку зроблена для того щоб якось насолити людям які ці стандарти задали і до яких нажаль ви не дотягнулись.

Пауло Лоуренс

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
29 Лип 2022
Дописи
177
Реакції
1,873
Бали
96
Ви сказали, що Владислав Шемшур вас обізвав, надайте, будь ласка, докази. Нагадую в особистих повідомленнях Технічна Підтримка може спілкуватися, як хоче. На рахунок блату вам вже відповіли, я лише додам, що я йому провів усі потрібні лекції і у разі навіть дрібних його порушень ми все обговорювали. Також хочу попередити вас, якщо ви і люди з якими ви у "команді" і надалі будете себе так поводити в дискорд сервері гри отримаєте бан за систематичні порушення, так як ви розповсюджуєте не правдиву інформацію, ображаєте людей та ігноруєте попередження.
Ну раз ви сказали, що ми ображаємо людей, то хочу звернутись тільки до мене, покажіть мені доказ, де я ображав людей? Також ви кажете, що можемо получити перманентний бан, серйозно? За що ж? За неправдиву інформацію? Форум є для того щоб розібратись! І також за хибну інформацію дається максимум бан на 3 дні, ігнорування попередження - мут, ображати людей - мут. За що перманентний хочете дати?)

Еціо Аудіторе

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
241
Реакції
45
Бали
28
Останнє редагування:

Еціо Аудіторе

Кошовий отаман
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
241
Реакції
45
Бали
28
Петрушка моя
Не понимаю тебя, ты как ТП не Ст.ТП, ладно был бы Ст.ТП молчал бы, но вопрос, вот а ты откуда знаешь? Если человек активил, На форуме тоже, но щас бы брать снимать без причины,хуёво да? но подожди, мне вот интересно, на твоём месте посидеть и увидеть как тебя сняли, ты б ответил так
"Ну сняли так сняли, они правы" так что не нужно говорить так "Ви не Тех, і ви не знаєте за що його зняли" А если ему сам он сказал? то что Он не знает причины или же он как игрок нихуя знать не должен, то что людей у вас по Блату ставят, КТП который раз 5 лет в сеть зашёл, сегодня тоже заходил это он хоть показал что он есть КТП, но вопрос остаётся вопросом Понимаешь или нет, то что ваша тех поддержка тоже диз инфу кидает, а потом просят дай скрины, То ваш шемшур, меня ***********************************ом назвал, да понимаю, но ещё говорить что ему 30 лет он забивной давать муты и т д, думаю ты прочитаеш. PS:нет
Чому Петрушка, а не огірок?)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі