Денис Олександрович
Слідкуючий за неоф. організаціями
- Реєстрування
- 25 Сер 2022
- Дописи
- 451
- Реакції
- 178
- Бали
- 43
Ваш нікнейм: Денис Олександрови
Нікнейм гравця: Sokaya
Дата порушення: 10.12.2022
Опишіть ситуацію: Я, заступник лідера СБУ м.Дніпра, сьогодні отримав безліч скарг від своїх підлеглих на клан Кензо.
У зв'язку з постійними скаргами на цей клан, прошу адміністрацію розформувати їх, оскільки вони псують атмосферу в грі. Так само, прошу взяти до уваги, що даний клан знаходиться на випробувальному терміні, який на мою думку вони не пройшли.
П.С я отримав дозвіл на публікацію відео від тих співробітників, які мені ці відео передали і просили його опублікувати так як я зам. лідера.
Скріншот/відео від свого обличчя:
-ДМ
- ПГ
Нікнейм гравця: Sokaya
Дата порушення: 10.12.2022
Опишіть ситуацію: Я, заступник лідера СБУ м.Дніпра, сьогодні отримав безліч скарг від своїх підлеглих на клан Кензо.
У зв'язку з постійними скаргами на цей клан, прошу адміністрацію розформувати їх, оскільки вони псують атмосферу в грі. Так само, прошу взяти до уваги, що даний клан знаходиться на випробувальному терміні, який на мою думку вони не пройшли.
Розглянуто - Масові скарги на клан Sokaya
Ваш нікнейм: Рян Соколов Назва клану: Sokaya Дата порушення: - Опишіть ситуацію: масові скарги на клан DARK Від імені гравців та слідкуючої адміністрації за неоф. орг були зібрані усі скарги на клан SOKAYA за останній час. 1.Тиц 2. Тиц 3. Тиц 4.Тиц 5.Тиц 6.Тиц 7.Тиц 8.Тиц 9.Тиц 10.Тиц 11.Тиц...
forum.ukraine-gta.com.ua
П.С я отримав дозвіл на публікацію відео від тих співробітників, які мені ці відео передали і просили його опублікувати так як я зам. лідера.
Скріншот/відео від свого обличчя: