Відмовлено Колективний |дм зз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
24
Реакції
5
Бали
6
Ваш нікнейм: Антон Крячек
Нікнейм гравця: Тарік Кензо,Влад Воронін,Лана Картер
Дата порушення: 12.10.2022
Опишіть ситуацію: так я розумію шо ми були в зз але я нерозумія чому непокарані Тарік Кензо,Влад Воронін,Лана Картер якшо там все видно що вони відкривали вогонь та убивали також клан crows в зз я розумію що вони були б праві якщоб вони просто вийшли та їх розтріляли але вони зпровокували щоб ми відкрили по ним вогонь томущо до того як Тарік Кензо включів демку були погрози клану crows та Хунта що таких кланів небуде існувати та пішли образи в мою сторону від Таріка Кензо
Скріншот/відео від свого обличчя:

РыжийАП

Козак
Реєстрування
7 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
5
Бали
8
Ваш нікнейм: Антон Крячек
Нікнейм гравця: Тарік Кензо,Влад Воронін,Лана Картер
Дата порушення: 12.10.2022
Опишіть ситуацію: так я розумію шо ми були в зз але я нерозумія чому непокарані Тарік Кензо,Влад Воронін,Лана Картер якшо там все видно що вони відкривали вогонь та убивали також клан crows в зз я розумію що вони були б праві якщоб вони просто вийшли та їх розтріляли але вони зпровокували щоб ми відкрили по ним вогонь томущо до того як Тарік Кензо включів демку були погрози клану crows та Хунта що таких кланів небуде існувати та пішли образи в мою сторону від Таріка Кензо
Скріншот/відео від свого обличчя:
он закройся слабость , забайчен , на видео видно как Тарик Кензо и Лана Картер заходили и выходил из своего бункера !

Василь Худан

Головний Слідкуючий за Неоф.Орг.
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
370
Реакції
208
Бали
46
Вітаю.
Надайте доступ до запису екрану.
Даю вам на це 12 годин.

Останнє редагування:

freeway

Новий гравець
Реєстрування
28 Сер 2022
Дописи
19
Реакції
0
Бали
1
он закройся слабость , забайчен , на видео видно как Тарик Кензо и Лана Картер заходили и выходил из своего бункера !
Отлет Тарика,Ланы и Вдалислава по той же причинине ДМ в ЗЗ. А бункер это не только Токсов... Увы и ах)

Василь Худан

Головний Слідкуючий за Неоф.Орг.
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
370
Реакції
208
Бали
46
Відмовлено. Дубль скарги.
Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі