Розглянуто Колективний DMZZ від двух кланів: Toxic. Sokaya. на одну людину

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Вадюша Рейх

ThuGlife валяються под ногами
Реєстрування
1 Сер 2022
Дописи
72
Реакції
5
Бали
8
Форма скарги: DMZZ, Образа
Ваш нікнейм: Вадим Петько
Нікнейм гравця: Артем Кензо, Денис Райский, Бруно Марс, Ольга Кензо, не пам'ятаю точно але можливо Тарік Кензо
Дата порушення: 12.10.2022
Опишіть ситуацію: Підїхав до бункеру спочатку вони не бачили мого клану потім я завершив зміну і вони побачили, І почали бити мені машину та мене потім вбили.
Скріншот/відео від свого обличчя:

РыжийАП

Козак
Реєстрування
7 Жов 2022
Дописи
64
Реакції
5
Бали
8
Малыш ты 2 дня приезжал и провоцировал , просто бегал и всех дойобывал 2 дня, тебя просили едь отсюда , тебе говорили хватит тут всех доставать , ты сам говоришь что тут 2 дня уже висишь и приезжаешь и приезжаешь …

Вадюша Рейх

ThuGlife валяються под ногами
Реєстрування
1 Сер 2022
Дописи
72
Реакції
5
Бали
8
давай ти мене не будеш ныяк ныким називати? це поперше подруге яка тобі різниця, і я їх не задовбував я просто хотів поговорити з Таріком вони мене били обматюкали мене і вбивали раза 3. і чого вобще до мене лізуть токси якщо я не з ними говорю?

Василь Худан

Головний Слідкуючий за Неоф.Орг.
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
370
Реакції
208
Бали
46
Вітаю.
Артем Кензо буде покарано згідно правила
7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин - Бан на 3 дні]
Денис Райский буде покарано згідно правила
7.18. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин - Бан на 3 дні]
Бруно Марс буде покарано згідно правила
Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі