Відмовлено Коли повернуть скін ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕧𝕪𝕝𝕝𝕪

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лис 2024
Дописи
174
Реакції
104
Бали
48
1.Ваш нікнейм:Кирило Потер
2. Нікнейм адміністратора:-
3. Суть скарги: Людина заскамила мене на скін школяра я подав скаргу скаргу розглянув адміністратор Ігор Київський та в вердикті він написав майно згодом повернуть. Так от у мене питання коли повернуть скін ?
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/r-2874-Обман-на-скін.366318/
5. Дата порушення: 04.02.26

Iгор Міллер

Ігр. Помічник | Західна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
750
Реакції
322
Бали
123
Вітаю!
Так як скарга написана на мене, пояснюю, процесс компенсації відбувається з акаунту порушника, у нього нічого не було, тому на жаль, компенсація не є реальною.
Очікуйте відповіді від ГА.

𝕧𝕪𝕝𝕝𝕪

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лис 2024
Дописи
174
Реакції
104
Бали
48
Вітаю!
Так як скарга написана на мене, пояснюю, процесс компенсації відбувається з акаунту порушника, у нього нічого не було, тому на жаль, компенсація не є реальною.
Очікуйте відповіді від ГА.

а навіщо було писати майно згодом повернуть я на це розраховув

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,064
Реакції
846
Бали
253
Вітаю

Згідно правил
1.9.4. Адміністрація залишає за собою право відійти від вищевказаних правил стосовно подачі / оформлення / створення / ведення теми та розглянути або відхилити скаргу.
а саме примітки 1
Примітка 1: якщо майна на акаунті з якого здійснювався обман немає - в компенсації буде відмовлено, але якщо є на твінк-акаунті - його буде обнулено також.
Так як даний адміністратор не має доступу до перевірки такої інформації, він вказав що майно буде повернуто
Перевіривши акаунт порушника, у нього не має ні коштів ні даного майна для повернення

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі