В очікуванні Колонка на UKRAINE GTA

Михайло Архангел

Поважний гравець
Реєстрування
6 Гру 2022
Дописи
537
Реакції
174
Бали
103
Адреса
Покровськ
Веб-сайт
www.google.com
Вітаю шановне Керівницто, прошу внести зміни до колонки а саме.
Зміна програвання треку, так як грає лише половина, а в деяких треках навіть менше.
Оновлення системи тощо - Відтворення системи для гравців, щоб ми особисто мали доступ до зміни треків, тобто щоб мі особистно
Могли встановлювати свої треки.
Я рахую що за 4.5к донату, або як у перекупів, за 15-30кк, ми має право слухати особиті треки.
Дякую за увагу!

Останнє редагування:

Федюк Назар

Активний
Реєстрування
11 Вер 2023
Дописи
224
Реакції
41
Бали
31
І д
Вітаю шановне Керівницто, прошу внести зміни до колонки а саме.
Зміна програвання треку, так як грає лише половина, а в деяких треках навіть менше.
Оновлення системи тощо - Відтворення системи для гравців, щоб ми особисто мали доступ до зміни треків, тобто щоб мі особистно
Могли встановлювати свої треки.
Я рахую що за 4.5к донату, або як у перекупів, за 15-30кк, ми має право слухати особиті треки.
Дякую за увагу!
І за і проти. За, тому що це круто включити свої треки які в тебе в спотіфай а проти, тому що буде ще більше кацапських треків які не повинні бути в країні взагалі. Якщо це зротити, то потрібно дописати нове правило щодо прослуховування кацапських треків, що за це вони понесуть покарання

Тимур Марков

раньше было лучше?
Реєстрування
10 Тра 2023
Дописи
193
Реакції
849
Бали
138
Делать это смысла нету, ибо разработчики сами добавляют такие треки в общий доступ, поэтому их мнение по этому поводу и так понятно. Поэтому нужно сделать так чтобы люди, могли слушать что им хочется, тем более которые купили в 3 дорога. Кто-то продает за 15кк кто-то за 25. Лично я купил за 25кк и мне бы хотелось слушать то что мне хочется.
сделай еще дополнение чтобы русские треки убрали , а то там вроде кто то нашел трек я руский . фу было

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі