Розглянуто Коля Крупа | Блат? Чи незнання правил?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джон Флейм | 03

Полковник ЗСУ | Східна Україна
Реєстрування
4 Лип 2024
Дописи
5
Реакції
8
Бали
6
Нікнейм адміністратора: Коля Крупа
Особистий нікнейм: Джон Флейм
Суть скарги:
Вітаю!
Даний адміністратор схвалив людину яка подала на лідера ЗСУ, спочатку у нього була відмовлена РП біографія, але потім чудним образом вона стала схваленой Заявка кандидата, це ще не все. Далі я вирішив глянути скільки символів в цій біографії, і тут оказалось 3913: символи в РП біографії . Потім я в нього спитав, що це таке і чому його схвалили і на це получив відповідь: Відповідь ЗГС, чесно не розумію, чи це блат, чи це незнання правил. Про вийнятки ніде не написано.
Далі, він схвалив цю саму людину яка подала на лідера ЗСУ, про яку я казав вище а саме Денис Джордан, і відмовив Фенікса Наливайко за банальні ідеї. Хотя як порівняти то я сумніваюсь що у Фенікса банальні ідеї: Ідеї Дениса Джордана та Ідеї Фенікса Наливайко. Та ще й редагував заявку Дениса Джордана щоб вставити схвалену РП біо: Тиць .Прошу розібратись в даній ситуації, я сам працюю в ЗСУ і не хочу щоб у нас був заблачений Генерал. Дякую за увагу!

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Все в скарзі
Дата походження: 20.07.2024

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,015
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю!

Модерація теми (RP біографій)має право схвалити її,якщо вона якісна і не скопійована,навіть якщо буде меньше символів чим потрібно!
Наразі «Блату» від адміністратора не побачила.
ГС/ЗГС держ надають однакові умови для проходження обзвону кожному кандидату,враховуючи їх заявки(дивлячись на якість заповнення).
Порушень з боку кандидатів/адміністраторів не побачила,наразі всі заявки розглянуті,очікуйте на результат обзвону!

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі