Розглянуто Команда UG// Вся правда про проект

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,991
Реакції
1,183
Бали
253
  1. Ваш нікнейм: Іван Блащина
  2. Нікнейм адміністратора: Команда UG
  3. Суть скарги:
    Я усвідомлюю та приймаю покарання за наступний пост. У цьому зверненні хочу викласти ситуацію максимально відверто та по суті. Я є одним із багатьох гравців, які більше не отримують задоволення від гри на даному проекті, і причини на це доволі очевидні.

З кожним оновленням сервер втрачає свою активну спільноту. Економіка розбалансована, ігрові системи працюють непослідовно, адміністрація демонструє низький рівень ефективності, а нові правила лише збільшують невдоволення гравців. Запити ком’юніті щодо корисних нововведень ви ігноруєте, тоді як реалізуються лише ті ідеї, що потенційно приносять прибуток.

На 01 сервері Головний Адміністратор займається платними “розбанами” та іншими подібними діями. Частина адміністративного складу складається з осіб, які не мають належної компетентності. Призначення на посади ЗГА людей, які не орієнтуються у своїх обов’язках, лише погіршує ситуацію. Складається враження, що контроль за роботою адміністрації відсутній або здійснюється поверхнево.

Скарги на адміністрацію розглядаються вкрай повільно — по кілька одиниць на день лише для формальності. При цьому є звернення, що очікують розгляду з 16.12.2025. Важко назвати це нормальним явищем. Така ситуація свідчить про те, що Головна адміністрація не працює належним чином, а з боку Команди UG також не спостерігається зацікавленості у вирішенні проблем.

Окремо хочу наголосити на небажанні приймати критику. Будь-які зауваження або спроби звернути увагу на недоліки сприймаються вороже. Натомість з посад знімають тих, хто дозволяє собі вказати на проблеми. На різні адміністративні рівні призначаються лише ті, хто готовий підтримувати єдину позицію, а думка гравців практично не враховується.

Я перебуваю на цьому проекті з моменту відкриття й протягом двох років займав адміністративні посади. За весь цей час я не побачив жодного оновлення, яке було б реально націлене на покращення ігрового процесу для гравців. Регулярні заяви про підвищення FPS також виглядають сумнівно: у GTA 5 Online стабільні показники значно вищі, ніж на UKRAINE GTA, що ставить під питання якість оптимізації.

Гравці втомилися від обіцянок, що не реалізуються. Потрібно не карати людей за правду, а дати можливість чесно висловлювати свої думки без страху отримати покарання.

Розумію, що після цього звернення, ймовірно, не повернуся до гри найближчим часом. Проте прошу уважно ознайомитися з усім вищезазначеним і зробити відповідні висновки. Якщо проект продовжить рухатися у тому ж напрямку, його занепад стане неминучим. Активне ком’юніті вже стрімко зменшується, а замість реагування ви лише створюєте видимість стабільності.

1. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
  2. Дата порушення: 27.12.2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,320
Реакції
5,041
Бали
253
Вітаю!

Якщо у вас присутні докази сказаних вами слів зверніться у приватні повідомлення у телеграм - @HO_uagta з їх прикріпленням, для детального розгляду.

Щодо скарг - головна адміністрація надасть відповідь на усі скарги в найближчий час.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі