На розгляді Конор Стоун / Для Спец Адміністратора або Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,663
Реакції
9,106
Бали
253
1. Ваш нікнейм: Андрій Блащина
2. Нікнейм адміністратора: Конор Стоун
3. Суть скарги:
Прошу повторно розглянути мою скаргу, оскільки я не погоджуюся з вердиктом Головного Адміністратора.

Основний аргумент відмови полягає в тому, що гравець нібито перебував за комп'ютером і не відходив від нього. Проте виникає логічне питання: звідки я, як інший учасник RP-ситуації, можу знати, знаходився він за комп'ютером чи ні? Я можу оцінювати лише те, що відбувається в грі.

У правилах сервера чітко зазначено:

6.33.4. Заборонено переходити в "AFK" під час проведення RP-ситуації / арешту тощо. | Деморган 30–60 хвилин, при повторному порушенні — Warn.
У цьому пункті правил немає жодних винятків чи приміток, які б дозволяли перебувати в AFK під час RP-ситуації, якщо гравець при цьому знаходиться за комп'ютером. Правило сформульоване однозначно — заборонено переходити в AFK.

У моєму випадку позначка AFK була активна не кілька секунд, а тривалий час, що підтверджує сам факт порушення зазначеного пункту правил.

Посилання на внутрішній статут фракції або пояснення, що гравці «мали там перебувати», не можуть бути підставою для ігнорування загальних правил сервера. Загальні правила UG мають вищу силу над внутрішніми статутами організацій, а статути не можуть їм суперечити або скасовувати їхню дію.

Саме тому прошу адміністрацію ще раз об'єктивно переглянути ситуацію, керуючись виключно чинними правилами сервера, а не припущеннями чи винятками, яких у пункті 6.33.4 не передбачено.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): По даній скарзі
5. Дата порушення: 22.07.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі