Розглянуто Конор Стоун Оскарження | Прохання про амністію для Спеціального Адміністратора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
29 Лип 2026
Дописи
4
Реакції
2
Бали
5
1. Нікнейм адміністратора: Конор Стоун
2. Особистий нікнейм: Олена Котейко
3. Суть скарги: Прохання до ЗГА, ГА та кураторів адміністрації: будь ласка, не закривайте цю тему. Вона адресована виключно Спеціальному Адміністраторові / Керівництву проекту.

Вітаю, шановне Керівництво проекту!
Звертаюся до вас із проханням розглянути можливість надання мені амністії після відмови Головного Адміністратора у моєму оскарженні.
Я повністю згодна з вердиктом ГА — як гравець із досвідом, я дійсно повинна була уважніше ставитися до правил і не мала права писати подібні оголошення в чат. Абсолютно усвідомлюю, що незнання правил не звільняє від відповідальності, і повністю визнаю свою провину.
Хочу лише наголосити, що це повідомлення в Discord було великою дурістю з мого боку — жодних реальних угод, переказів коштів чи покупок валюти поза грою не відбувалося. Я щиро люблю UKRAINE GTA, граю тут тривалий час і завжди підтримувала проект офіційно через магазин.
Оскільки це моє перше подібне грубе порушення, щиро прошу вас дати мені перший і останній шанс продовжити гру на проекті. Я готова на повне або часткове вилучення майна/грошей (обнулення акаунту) чи заміну безстрокового бану на тимчасове блокування.
Дуже сподіваюся на ваше розуміння та право на помилку. Зобов'язуюся надалі чітко дотримуватися всіх правил.
Посилання на попередню тему з відмовою:
4. Доказ видачі покарання https://postimg.cc/0zzbNJpP
5. Дата походження: 29.07.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі