На розгляді Конор Стоун, Петро Печерний//Для Спец.адм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
777
Реакції
1,626
Бали
543
1. Ваш нікнейм та ID: Річард Блеквуд #227322
2. Нікнейм адміністратора: Конор Стоун//Петро Печерний
3. Суть скарги: Вітаю. Давайте розберемо всю ситуацію. Гравець бігає в лікарні та після цього бачить гравців з клану HardFamQ. Після чого він, можливо, починає провокувати або навіть ображати гравців, але ми цього не можемо знати, тому що гравець додав скаргу, де не чути його мікрофона. Як ми знаємо, у нас є правила подачі скарг на гравців. Якщо ми візьмемо правило: 3.9. Під час відеозапису відображається індикатор роботи голосового чату (активація мікрофона), однак звук мікрофона автора запису відсутній. Примітка: якщо голосове спілкування не має значення для встановлення всіх обставин ситуації, адміністрація може розглянути скаргу як виняток. То ми бачимо, що дана скарга, на мою думку, повинна була бути відхилена, тому що індикатор мікрофона відображається, але самого голосу автора скарги не чути. Якщо брати примітку до правила, то тут голосове спілкування якраз таки має значення, тому що перший діалог почав саме гравець, який подав скаргу, і нам потрібно розуміти, що саме він казав перед тим, як почався конфлікт. Я не розумію, навіщо створювати правила, якщо їх просто ігнорують. Я розумію, що это критичне порушення, але він же там не використовував чити, наприклад. Тут виникає ситуація, коли одна сторона конфлікту може бути повністю невинною, а ми цього навіть не можемо перевірити, тому що її голос на відео відсутній. Після цього я взагалі не розумію сенсу далі грати в дану гру. Ти просто граєш собі в кайф, а людина просто бере тебе і починає провокувати або навіть ображати батьків, після чого ти починаєш стояти за себе та захищатися. Потім людина пише скаргу на форум, а покарання отримує тільки ти. При цьому гравець просто взяв і вимкнув собі мікрофон на записі, через що ми навіть не можемо почути, що саме він говорив і з чого все почалося. І який тоді сенс грати в цю гру? Якщо у кожного трапиться подібна ситуація, то у вас онлайн буде по 100 людей максимум, тому що люди просто не захочуть грати, якщо їх можуть спровокувати, а потім покарають тільки за їхню реакцію на провокацію. Я не кажу, що образи або згадування родичів є правильними. Я розумію, що за слова потрібно відповідати. Але в цій ситуації потрібно розглянути всю ситуацію повністю, а не тільки ту частину, яку нам показав автор скарги.
4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео): тик//тик
5. Дата порушення: 25.09.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі