Розглянуто Копсація

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Стас Кліщ

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Жов 2024
Дописи
59
Реакції
55
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора:Дмитро Мінур
  2. Особистий нікнейм:Стас Кліщ
  3. Суть скарги:
    Шановний ГА/ЗГА, нещодавно мене забанили за Чити на 6к днів, я потратив не мало часу на розбір цієї ситуації, також це покарання збереглось в моїй книжці покарань і іспортило історію покарань яку неможливо почистити, і згідно з правилами сервера я повинен отримати компенсацію

1.7. Якщо покарання видано не коректно, гравець має право подати оскарження протягом 7 днів з моменту видачі покарання, де гравець отримує чітку відповідь і в результаті чого буде прийнято рішення головною адміністрацією серверу про некоректність видачі покарання, якщо це підтвердиться після перевірки буде здійснена виплата компенсації (на розсуд адміністрації в залежності від ситуації) та зняття покарання, також адміністратор отримає покарання за вчинені дії перед головною адміністрацією серверу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:24.12.24

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
До видачі покарання адміністрація телепортувала вас до себе, а також перекинула до себе в голосовий зв'язок Discord. Це все відбувалося під час вашої активності в грі та спілкуванні, але коли адміністрація почала вас викликати, ви почали її ігнорувати. Вас чекали понад 10 хвилин, але ви й надалі ігнорували. Після того як вас заблокували та від'єднали від голосового діскорду, ви зайшли до своїх друзів у голосовий канал. Ви отримали дане покарання через високу активність ваших дій. Під час перевірки головною адміністрацією у вас нічого не виявили, тому покарання було знято.
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі