Артишок
Поважний гравець
- Реєстрування
- 3 Чер 2023
- Дописи
- 120
- Реакції
- 108
- Бали
- 46
Нікнейм гравця: Костя Вайб
Особистий нікнейм: Артішок Білий
Суть скарги: Домовились з людиною на обмін автомобілями з його доплатою 5кк а саме ( з моєї сторони мерседес цлс а з його бмв м3 г80). Людина довго змінювала умови обміну, залишились на варіанті - я продаю автомобіль мерседес цлс за 5кк, він мені кидає на карту 2кк і продає мені авто бмв м3 г80 за 2кк. Після того як я продав своє авто за 5кк він під'їхав до свої квартири та втік.
Докази: Жмяк
Тайм коди
1:20 - Проговорення умов ще раз
2:20 - Домовились за доплату на карту 1кк
4:05 - Гравець виконав умови про доплату на карту 1кк
4:40 - Продаю авто гравцю за 6кк у нього не достатньо грошей
5:25 - Гравець виправдовується щоб обман був успішним
5:33 - Продаю авто гравцеві
5:40 - Гравець купив авто
6:00 - їдемо за його авто
6:42 - Гравець говорить відкрито про те що він хоче обманути мене
6:54 - Запитав чи він дійсно їде по своє авто
7:10 - Гравець обманув нас та тікає
Дата порушення:
Шановна Адміністрація проєкту прошу зауважити що гравець Костя Вайб не однаразово порушував правила серверу, а в більшості обманював людей, приклади таких випадків - 1, 2 Після таких випадків пропадає цікавість до гри. Прошу дати справедливе покарання гравцю та прошу повернути кошти або авто.
Особистий нікнейм: Артішок Білий
Суть скарги: Домовились з людиною на обмін автомобілями з його доплатою 5кк а саме ( з моєї сторони мерседес цлс а з його бмв м3 г80). Людина довго змінювала умови обміну, залишились на варіанті - я продаю автомобіль мерседес цлс за 5кк, він мені кидає на карту 2кк і продає мені авто бмв м3 г80 за 2кк. Після того як я продав своє авто за 5кк він під'їхав до свої квартири та втік.
Докази: Жмяк
Тайм коди
1:20 - Проговорення умов ще раз
2:20 - Домовились за доплату на карту 1кк
4:05 - Гравець виконав умови про доплату на карту 1кк
4:40 - Продаю авто гравцю за 6кк у нього не достатньо грошей
5:25 - Гравець виправдовується щоб обман був успішним
5:33 - Продаю авто гравцеві
5:40 - Гравець купив авто
6:00 - їдемо за його авто
6:42 - Гравець говорить відкрито про те що він хоче обманути мене
6:54 - Запитав чи він дійсно їде по своє авто
7:10 - Гравець обманув нас та тікає
Дата порушення:
Шановна Адміністрація проєкту прошу зауважити що гравець Костя Вайб не однаразово порушував правила серверу, а в більшості обманював людей, приклади таких випадків - 1, 2 Після таких випадків пропадає цікавість до гри. Прошу дати справедливе покарання гравцю та прошу повернути кошти або авто.