Розглянуто Костя Віто, Давід Вайб | NonRP развод

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Нікіта Демідов

Центральна Україна
Реєстрування
28 Бер 2024
Дописи
17
Реакції
10
Бали
13
  1. Костя Віто (156959), Давид Вайб - (56421)
  2. Нікіта Демідов
  3. Домовились про продаж машини (що видно на початку відео) з гравцем Костя Віто, я продав як домовлялись по ринку за 3кк грн (таймкод: 0:45) і ми поїхали до банкомату, але я запропонував до того, де менша комісія. Костя Віто прописав респавн (таймкод: 3:30) та опинився в лікарні, його попередели, що за обман він отримає бан. Ми заїхали за ним в лікарню і знову поїхали до банкомата, але підійшовши до банкомата цей гравець вийшов з гри (ТАЙМКОД: 08:30), тим самим обманувши мене та кинувши на гроші. Одразу ж ми поїхали на БУ, де знову зустріли цього гравця, який хотів перепродати мою машину вже іншому гравцю - Давид Вайбу. Я ПРОШУ: по-перше, повернути ті кошти, які були озвучені на початку відео за автомобіль або повернути цей автомобіль мені (перевага грошовій компенсаціЇ), по-друге, перевірити логи гравця Давид Вайб на причесність до цього зговору, по-третє, перевірити твінк-аккаунти цих гравців та заблоковути їх разом з основними.
  4. Докази:
  5. 26.04.2024

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Вітаю, шановний гравець!
На розгляді.

Дмитро Федченко

[!]
Активний гравець
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
1,767
Реакції
612
Бали
198
Вітаю

Гравець Костя Віто [156959] - Буде покараний - /pban 20 NonRp Обман + MG + Розмови в ноці + NonRp
Гравець Блек Вінчестер [100812] - Буде покараний - /pmute 20 MG

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі