Відмовлено Костя Димченко // НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кабіна Соріано

Новий гравець
Реєстрування
3 Січ 2026
Дописи
8
Реакції
2
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Кабіна Соріано
2. Нікнейм порушника: Костя Димченко
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: Я їхав на орендованій автівці за клієнтом(я таксист), як тут мене зупиняє співрообітник поліції за те, що в мене немає номерів. Почав шукати ще багато причин, щоб виписати штраф, я кажу, що машина орендована і номера я взагалі ніяк не зможу поставити. На секунду, згідно зі статуту НПУ Глави 3, пункт 3.4, сказано "Кожен співробітник зобов'язаний проводити затримання і патрулювання тільки з напарником (у період з 21:00 до 10:00 дозволено виконувати службову діяльність поодинці або з дозволу керівничого складу)". Він оправдовував це тим, що він Капітан. В підсумку сказав, що його не хвилює чия це автівка і сказав, що я їхав на ній і виписав штраф. Як я ще не закінчив розмову, то він почав сідати в авто і в швидкому темпі тікати)). Хай хоча б покаже мені нижче пункт в статуті, що Капітан може переслідувати окремо. І ще пункт, де можна виписувати штраф людині за відсутність номерних знаків на орендованій автівці. Прошу детально з цим розібратись і взяти до уваги))
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 11.06.2026

Вкладення

• Grand Theft Auto  San Andreas Screenshot 2026.01.11 - 11.10.25.15.png
    Grand Theft Auto San Andreas Screenshot 2026.01.11 - 11.10.25.15.png
    619.7 Кб · Перегляди: 29

Андрій Соколoв

ГС Держ | Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
12 Чер 2024
Дописи
816
Реакції
454
Бали
123
Вітаю!

Надайте відеодоказ який триватиме більше чим 1 хвилина, оскільки не зрозуміло яка ситуація була перед цим моментом!

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі