Розглянуто Костя Марвел/Посадив не за що / Потребую відеодокази на порушення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олена Зеленська

Новий гравець
Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
7
Реакції
1
Бали
3
1. Нікнейм адміністратора: Костя Марвел 2. Особистий нікнейм: Олена Зеленська 3. Суть скарги: Була погоня за людиною,яка порушувала ПДР,після 3-х попередженнь ми відкрили вогонь,як я знаю що працівникам держ.орг не треба відігрувати вогнепальну зброю. І мене посадили за нрп драйв + нон РП дії 4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео): 5. Дата походження: 22.03.2023

Костя Ролекс

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Вер 2022
Дописи
126
Реакції
64
Бали
31
Доброго ранку!
1) Ви порушили правило серверу NonRP Drive. По-перше це була нерозумна їзда, тим паче ви працюєте в НПУ. По-друге ця машина не предназначена для такої їзди. Доказ (0:45-1:00)
2) Ви порушили правило серверу NonRP Дії. Ви на швидкості 100 км/год дістали автомат який вагою приблизно 3.5 кг і почали прицільну стрільбу. Як ви думаєте, чи зможе людина тримати автомат вагою 3.5 кг однією рукою на швидкості 100км/год так при цьому слідкувати за дорогою і тримати кермо так ще й вести прицільну стрільбу? Доказ (1:30-1:45)

Олена Зеленська

Новий гравець
Реєстрування
20 Бер 2023
Дописи
7
Реакції
1
Бали
3
Ну,дивіться. По РП я можу мати такі навички,та хорошу силу. Про НонРП драйв згодна.

Тоні Хоффман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
25 Жов 2022
Дописи
139
Реакції
2,091
Бали
93
Адміністратор надав докази Вашого порушення, не думаю що Ви вмієте стріляти з водійського місця на такій швидкості.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі