Томас Фельдшер
Перший ворог людини - вона сама
- Реєстрування
- 28 Бер 2023
- Дописи
- 74
- Реакції
- 134
- Бали
- 48
1. Нікнейм гравця: Костя Фантом
2. Особистий нікнейм: Томас Фельдшер
3. Клан порушника: Невідомо
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ніяк ні
5. Суть скарги: Був у патрулюванню та побачив як громадянин на грузовій автівці почав порушувати ПДР я почав за ним погоню. Я наздогнав громадянина після чого переді мною почала їздити автівка я намагався постукати у скло але без успіхів після чого підійшов до громадянина на грузовій автівці та хотів виписати йому штраф за порушення ПДР але громадянин на сірому геліку почав їздити по тротуару та провокувати мене, я хотів підійти до громадянина але він збив мене після чого я хотів зупинити громадянина але він почав від'їжджати я відкрив вогонь але зауважую увагу на те що я не попав по громадянину а тільки розтріляв машину. Після чого громадянин мене вбив
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 23.10.2023
Тайм коди: 0:31 - починаю переслідувати людину за порушення ПДР
0:50 - початок порушення гродянина на сірому геліку (NonRP Drive + Провокації)
1:42 - Громадянин збиває мене
2:04 - Громадянин вибігає з авто та починає перестрілку після чого вбиває мене
2. Особистий нікнейм: Томас Фельдшер
3. Клан порушника: Невідомо
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ніяк ні
5. Суть скарги: Був у патрулюванню та побачив як громадянин на грузовій автівці почав порушувати ПДР я почав за ним погоню. Я наздогнав громадянина після чого переді мною почала їздити автівка я намагався постукати у скло але без успіхів після чого підійшов до громадянина на грузовій автівці та хотів виписати йому штраф за порушення ПДР але громадянин на сірому геліку почав їздити по тротуару та провокувати мене, я хотів підійти до громадянина але він збив мене після чого я хотів зупинити громадянина але він почав від'їжджати я відкрив вогонь але зауважую увагу на те що я не попав по громадянину а тільки розтріляв машину. Після чого громадянин мене вбив
6. Докази (скріншот/відео):
Тайм коди: 0:31 - починаю переслідувати людину за порушення ПДР
0:50 - початок порушення гродянина на сірому геліку (NonRP Drive + Провокації)
1:42 - Громадянин збиває мене
2:04 - Громадянин вибігає з авто та починає перестрілку після чого вбиває мене