Відмовлено Кравчук не знає рп

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕶𝖔𝖙𝖔𝖛 ♥

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Жов 2025
Дописи
41
Реакції
47
Бали
107
1. Ваш нікнейм:Абдурозик Овнбуст
2. Нікнейм адміністратора:вадим кравчук
3. Суть скарги:вітаю собі спокійно з кентом по ГУ НПУ почали з ним сбу бігати я за ними побіг його взяли в кайданки я вирішив зробити звільнення соклану але там було зз тому не хотів тулити взяв його по під руку посадив в машину кента (який не в нашому клані) і ми 3 поїхали так вот почали за нами сбу їхати і ми їх розтулили бо це вагома ІС причина на дм бо це звільнення соклану та вогонь у відповідь на відкаті є де вони перші стріляють і кравчук видав нам покарання дм я вважаю це упередженне ставлення адміністратор не захотів дивитись фул відкат і послав мене на форум це буквально халантність та безвідповідальність за потреби на деиці покажу фул відкат ситуації також кравчук видав мут з ним я згоден наполовину так як він задовгий йому ніби потрібно чим побільше видати покарання прошу прийняти вже до нього міри
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням. Також якщо гравець з клану виконує замовлення ситемне на вбивство - не карається.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):https://postimg.cc/Q9F6qSfd
5. Дата порушення:01.08.2026

Останнє редагування:

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,981
Реакції
2,749
Бали
643
Вітаю, по відкату адміністратора покарання видане вірно, тим паче адміністратор хотів подивитись відкат, а ви до нього почали неповажно ставитись.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі