Відмовлено Криють матом і відмовляються предявляти посвідчення СБУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артур Слон

Новий гравець
Реєстрування
3 Вер 2022
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Ваш нікнейм: Артур Слон
Нікнейм гравця: Данило Соловій
Дата порушення: 03.09.2022
Опишіть ситуацію: Я підїхав до СБУ де помітив як співробітники відкрили вогонь без попередженя. Вирішив поцікавитися ,що сталося, на що вони вілповідали нагло і з нецензурною лексикою. Потів я підїхав до першого автомобіля поговорити і в той час в мене врізався другий співробітник. Я підійшов попросити посвіченя, на отримав від Данило Соловія грубу відмову з нецензурною лексикою. Домене віс вийши і почали наїжати, я нечайно нажав на ПМК і вдарив, хотів написвти"відкат" але мене посадилт.
Я прошу вас вплинути і наказати тих хто використовував нецензурну лексику, що неприпустимо під час служби. А данила Соловія наказати за тощо він з матом відказався (сказав що не зобовязаний) предявити мені посвідчення.
Скріншот/відео від свого обличчя:

Bulba

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
80
Реакції
73
Бали
18
Приїхало провокаторів багато, видно як ми просили не один раз уйти, у нас була операція, люди за нами катались і заважали

Артур Слон

Новий гравець
Реєстрування
3 Вер 2022
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Не провокатор. Я з поліцією постійно спілкуюсь. В Дніпрі нормальні ніразу матом не крили і посвідчення пред'являли. Провокатори підставляють, а я просто спілкуюсь. І яка різниця хто ти, таке недопустимо. Тільки в цьому СБУ такий безпорядок.

Якщо ви один з них, то я вам бажаю більш вивчити обов'язки війсковослужбовця, а не монтуватися що ви маєте якісь повноваження!

Олександр Сопрано

Бавовна / Легенда
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
183
Реакції
40
Бали
31
Вік
24
Вітаю!

Цей розділ лише для подання скарг, щодо порушень правил серверу (ООС).
Зверніться зі скаргою до лідера.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі