Схвалено Крістофер Фенікс І відмова в звільненні ЗВБ, догана без причини, відмова називати причину догани, зловживання службовими повноваженнями

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джефрі Холмс

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
437
Реакції
83
Бали
33
  1. Нікнейм лідера/заступника: Крістофер Фенікс
  2. Особистий нікнейм: Джефрі Холмс
  3. Суть скарги: відмова в звільненні ЗВБ, ігнорування особового складу, догана без причини, офф одразу після догани, зловживання службовими повноваженнями. Деталі ситуаці.
    Відмова у звільненні ЗВБ:
    Я попросив лідера ЗМІ звільнити мене за власним бажанням. Спочатку в якості відповіді я отримав звинувачення в тому, що я будучі 1 рангом нічого не робив, хоча сьогодні вдень я брав участь в декількох невеликих РП від МОЗ та ДСНС (докази прикріплю нижче). Саме прохання звільнити він проігнорував. Після цього, через деякий час я попросив лідера звільнити мене ЗВБ ще раз. Через те що він не був в офісі, я попросив зробити це через планшет, так як в планшеті є вся особова інформація про співробітника. Це прохання він також проігнорував. Ще через декілька хвилин я повторив прохання, але і це було проігноровано, не дивлячись на те що лідер був у грі і не АФК (докази надам нижче). Після цього ще протягом 10-15 хвилин я декілька разів просив лідера звільнити мене ЗВБ, на що не отримував відповіді. Важливе уточнення: всі прохання я формулював по різному, з інтервалом в декілька хвилин. Є підозра, що лідер буде звинувачувати мене у флуді - цього не було. На доказах, які прикріплені нижче видно, що прохання були адекватними, без МГ і флуда. Через 10-15 хвилин моїх прохань лідер почав спілкуватися у міжфракційну рацію, бажаючи зробити РП з іншими організаціями. Мої прохання звільнити він продовжував повністю ігнорувати.

Догана:
    Після моїх прохань звільнити мене ЗВБ, продовжуючи ігнорувати мої повідомлення лідер мовчки, без пояснення причини видав мені догану. Після чого одразу вийшов з гри, не пояснивши причини. Таким чином навіть коли він зайде до гри моя спроба звільнитися ЗВБ буде розцінюватися як порушення Статуту ЗМІ і в причині звільнення буде вказано "Порушення п.3.18 Статуту ЗМІ", а не "За власним бажанням".
    Я поскаржився адміністрації в /report на поведінку лідера. Мені на допомогу прийшла Таісія Фенікс. Вона сказала, що написала лідеру ЗМІ поза грою щоб він зайшов і звільнив мене, на що той відповів, що зробить це пізніше. Нажаль через неправильні налаштування Бандікаму відповіді Анастасії в войс не записалися (хоча сам факт спілкування з нею видно), але впевнений, що у разі потреби вона підтвердить, що намагалася допомогти, але лідер не пішов на контакт.

З урахуванням вищезазначеного лідер насильно втримує і без того маленький онлайн фракції, відмовляючи співробітникам у звільненні. Також шляхом видачі доган він намагається змусити співробітників не звільнятися, щоб не псувати собі трудову книгу

Прошу:
    Зняти догану і звільнити мене з фракції ЗМІ з причиною "За власним бажанням", так як порушень з мого боку не було.
    Покарати лідера за величезну кількість порушень правил лідера протягом короткого проміжку часу.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

1) Таймкод 01:10 лідер пише, що я неактивив на 1 ранзі (хоча 1 ранг навіть оголошення не може перевіряти і покидати будівлю ЗМІ) і не відповідає на прохання звільнити:
2) Таймкод 01:16 Прошу лідера оформити звільнення через планшет. На 03:35 ще раз прошу звільнити електронно. Протягом всього відео ігнор :
3) Таймкод відсутній. Ігнорування протягом всього відео:
4) Таймкод 02:27 Лідер ЗМІ спілкується у міжфракційній рації. Рацію фракції і прохання звільнити продовжує ігнорувати:
5) Таймкод 0:23 Лідер продовжує спілкування в міжфракційну ракцію, ігноруючі мої прохання звільнити:
6) Таймкод 03:44 лідер видав догану без причини. При цьому продовжуючи мене ігнорувати. Причину догани не повідомив:
7) Таймкод 0:50 Доказ того, що після догани лідер одразу вийшов з гри:
8) Таймкод 01:00 і до кінця Доказ того, що навіть на 1 ранзі я брав участь в РП ситуаціях. До цього я два дні хворів, тому в принципі не грав:

Станом на 21:47 07 жовтня лідер досі не заходив у гру, не звільнив мене і не зняв догану.

5. Дата походження: 07.10.2023

Останнє редагування:

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю! В ситуації розібрались, вас було звільнено ЗВБ.
Крістофер Фенікс отримує лідерську догану.

Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі