Розглянуто Крісті Мельниченко // Порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

| Костя Nechyporuk |👑

Далі не буде || Східна Україна [03]
Реєстрування
7 Лис 2024
Дописи
67
Реакції
41
Бали
23
1.Нікнейм гравця: Крісті Мельниченко
2.Особистий нікнейм: Костя Нечипорук
3.Суть скарги: Стояв за АКПП на автомобілі, цей працівник почав таранити мою автівку зайшов до червоної зони щоб спитати чому він мене протаранив, а він сразу почав заковувати в кайданки відіргувати не пойми що ( просто всі букви за секунду перещитав ) після того як надів кайданки почав по нонрп пригати, друге порушення це не видігрування рп відігровок

Тайм-коди: 05 секунда, багоюз
1:05- без відігровок посадив в машину
Також не представився перед затриманням або після.

2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн
2.44. Заборонено обмежувати рух гравця понад 30 хвилин (у / без кайданок). | Деморган 60 хвилин ( помоєму це теж рахується )
3.1. Представитись, перед тим як попросити документи під час перевірки. ( також не попросив документи )
4.
Докази (скріншот/відео): Тиць

5. Дата порушення: 07.09.2025

Реєстрування
3 Бер 2024
Дописи
91
Реакції
243
Бали
108
Emblem_of_the_Ukrainian_Armed_Forces.svg.png

Вітаю шановний. Надам відповідь як лідер організації ЗСУ. В першу чергу на вашому відеодоказі видно те що вас уже затримали на червоній зоні. Тим самим ви не показали повний відеодоказ вашого порушення за пронекнення на засекречену територію з охброєною охороною. Відповідно мій працівник вас затримав, взяв машину та вивіз за територію ВЧ. Порушення з його сторони не побачив.
Очікуйте відповіді від слідкуючої адміністрації!

| Костя Nechyporuk |👑

Далі не буде || Східна Україна [03]
Реєстрування
7 Лис 2024
Дописи
67
Реакції
41
Бали
23
Переглянути вкладення 335931

Вітаю шановний. Надам відповідь як лідер організації ЗСУ. В першу чергу на вашому відеодоказі видно те що вас уже затримали на червоній зоні. Тим самим ви не показали повний відеодоказ вашого порушення за пронекнення на засекречену територію з охброєною охороною. Відповідно мій працівник вас затримав, взяв машину та вивіз за територію ВЧ. Порушення з його сторони не побачив.
Очікуйте відповіді від слідкуючої адміністрації

Переглянути вкладення 335931

Очікуйте відповіді від слідкуючої адміністрації!
я згодний але ж там видно що він багоюз коли в кайданки надів

Артем Українець

Ст.Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
25 Вер 2022
Дописи
1,520
Реакції
641
Бали
253
Вітаю.
Вас було виведено співробітником ЗСУ із Червоної зони, хоча згідно регламенту він мав повне право ліквідувати Вас.
Щодо ситуації зі спавном авто – після його появи була присутня певна відігровка.
Зі співробітником буде проведена бесіда для уникнення подібних випадків у майбутньому.
f290085685305c59.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі