Відмовлено Кріс Міллер / Кік без причини., зловживання адмін. можливостями

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Кріс Міллер
  2. Особистий нікнейм: Роберт Рокс
  3. Суть скарги: Я покликав в репорт адміністрацію, щоб прослідкував. В результаті ігровий помічник відразу почав вести себе зухвало, та відкинув мене на респавн начебто за те, що біг в спину людей (нон-рп). Чого не було і це видно на відео, все що я робив це підходив ближче щоб зловити мітку і мати можливість прийняти участь в ловлі майна. Я витратив свій час, не спав всю ніч щоб мати можливість зловити дану нерухомість. Зловживання Кріса завдало мені значних збитків. Вимагаю покарати даного ігр-помічника. Та компенсувати фінансові збитки за його рахунок в розмірі вартості майна, можливість зловити якого я втратив. Також підозрюю, що даний адміністратор зробив це намірено так як ймовірно блатив когось з тих хто ловили це майно, прошу перевірити взаємодію між ним та учасниками ловлі.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 18.05.2025

Роберт Рокс

Поважний гравець
Реєстрування
27 Тра 2023
Дописи
323
Реакції
230
Бали
48
Виходячи з загальних правил на які послався даний ігровий помічник не має нічого, що забороняло б мені стояти позаду гравців і намагатись стати на мітку. Вважаю такий ігровий помічник не заслуговує довіри, який видає покарання не розуміючи правил, або зловживає своїм становищем для покарання з особистих інтересів.
1.12.
Дозволено стояти на мітці ловлі майна, але не порушуючи правило 1.13. | Респавн
1.13.
Заборонено перешкоджати гравцям доступ до мітки ловлі майна. | Деморган до 60 хвилин / Респавн
Порушенням вважається: Створення штучних перешкод (наприклад, біг у зворотному напрямку, блокування проходу при наявності вільного простору). Використання RP-відігрувань для навмисного обмеження доступу (наприклад, викрадення гравця, затримання тощо).
Важливо! Ви можете натиснути "Alt" й купити нерухомість під час її зльоту лише один раз. Якщо ви втратили шанс, адміністрація може телепортувати вас на респавн, щоб дати можливість іншим гравцям придбати майно.
Виняток: ловля бізнесу, правило не застосовується.

Вкладення

• кріс.PNG
    кріс.PNG
    91.5 Кб · Перегляди: 65

Олександр Дилер

ГС Держ | Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
6 Вер 2023
Дописи
2,232
Реакції
1,273
Бали
213
Вітаю шановний гравець, розглянувши вашу скаргу виношу свій вердикт:
Адміністратор, який слідкував за зльотом, вас попереджав про те, що ви можете отримати покарання за свої дії, коли ви бігли в натовп. Ви це проігнорували, і за це адміністратор вас відправив на респ. Не бачу неправомірних дій адміністратора та того, що ви описали в скарзі.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі