Енджей Котик
Жужа йоу
- Реєстрування
- 9 Лис 2023
- Дописи
- 65
- Реакції
- 56
- Бали
- 23
- Нікнейм адміністратора: Кріс Ровент
- Особистий нікнейм: Єгор Жужа
- Суть скарги: Я не розумію, як процює адміністрація на 05 та яку вони роботу виконують?
По-перше: Оскав НЕ ТІЛЬКИ І чому тільки мене забанили?
По-друге: Даний гравець ДУЖЕ багато провукував/оскав так далі... Чому його не забанили?
По-трете: Чому скарга була не відмовленна по причині *Нечитабельна скарга (використаний чорний колір, дуже малий розмір шрифту, тощо); *
Скарга була написана з ДУЖЕ багато поуктаційних помилок, моє та навіть його ім'я написано не правильно, з багатьма поуктаційних помилок. тиць
По-четверте: Чому я вже отримав 2 покарання від адмінів???? Перше за Неадекватне висловлювання, друге за Оск гравців, Ви можете вже зрозуміти, за що ви мене хочете мут дати?
По-п'яте: Чому 14 днів? Чому адміністратор з яким я мав конфлікт в Discord перевіряє скаргу???? Я можу дати вам ДУЖЕ багато скарг де люди оскают ще більше мене, але дають тільки мут???? Для зразку "тиць" ця скарга в ній чоловік говорить " Я твою **************************** *****!" Та що йому дають? Правильно! Бан на 1-3 дня! Тепер визникає 2 питання: За Оск родні дають менше ніж оск гравців???Це повний обсурд!
По-шосте: Просто маленьке питання Як адміни розуміють коли Мут а коли бан на 14 днів????
Я ще добавлю від себе: Адміністрація на 05 серверу ( не всі) показує повну некомпетентність. Для мене як нововачку на 05 сервер зовсім не сподобався. Всього 6 питань які ніякий адмін мені не може мені відповісти. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Бан та скарга
- Дата походження: 01.04.2024
Останнє редагування модератором: