Розглянуто Ксавье Брукс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Даня Коба

Козак
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
55
Реакції
17
Бали
11
  1. Нікнейм адміністратора: Ксавье Брукс
  2. Особистий нікнейм: Даня Коба
  3. Суть скарги: Адміністратор закрив скаргу на скам за те що не видно дату та сервер хоча дату видно на відео на секундах з 3:25 по 3:28 а по поводу серверу можете перевіряти по кодам чи де воно там перевіряється що мной була переслана сума 16.5кк саме на 03 сервері Посиланя на скаргу: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Микита-Деприсайд-104380-Скам.264990/
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1740592527409.png
  5. Дата походження: 26.02.2025

Даня Коба

Козак
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
55
Реакції
17
Бали
11
Ось скріншот де видно дату

Вкладення

• Screenshot_2025-02-26-21-21-53-915-edit_com.google.android.youtube.jpg
    Screenshot_2025-02-26-21-21-53-915-edit_com.google.android.youtube.jpg
    793 Кб · Перегляди: 63

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,524
Реакції
965
Бали
253
Доброго дня!
Шановний Гравець, Даня Коба!

Що стосується вашої скарги, хочу пояснити, чому вона була закрита. На відео дуже погано видно дату та час, оскільки через різкі рухи не вдалося чітко розглянути всі моменти, що важливі для перевірки. Без повної видимості цих моментів важко прийняти об'єктивне рішення, тому адміністратор правильно закрив скаргу.

Якщо ви знімаєте відео за допомогою фрапсу або на телефон, такі докази можуть бути розглянуті тільки в разі, якщо на них чітко видно всі важливі моменти, а якість відео дозволяє робити правильні висновки. У вашому випадку через різкі рухи не вдалося чітко побачити всі деталі.

На майбутнє прошу подавати більш якісні та адекватні докази. Якщо є можливість, краще знімати через комп'ютер або на телефон з гарною якістю, щоб усі важливі моменти були чітко видні.

Скарга буде перерозглянута, але для цього, будь ласка, на майбутнє намагайтесть надавати докази, що відповідають вимогам.

З адміністраторм буде проведене бесіда, сприводу всіх ключових моментів, на скаргах які будуть в майбутньому будуть врахоуватися всі моменти які будуть на відео-доказі!

Дякую за розуміння!

Даня Коба

Козак
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
55
Реакції
17
Бали
11
Доброго дня!
Шановний Гравець, Даня Коба!

Що стосується вашої скарги, хочу пояснити, чому вона була закрита. На відео дуже погано видно дату та час, оскільки через різкі рухи не вдалося чітко розглянути всі моменти, що важливі для перевірки. Без повної видимості цих моментів важко прийняти об'єктивне рішення, тому адміністратор правильно закрив скаргу.

Якщо ви знімаєте відео за допомогою фрапсу або на телефон, такі докази можуть бути розглянуті тільки в разі, якщо на них чітко видно всі важливі моменти, а якість відео дозволяє робити правильні висновки. У вашому випадку через різкі рухи не вдалося чітко побачити всі деталі.

На майбутнє прошу подавати більш якісні та адекватні докази. Якщо є можливість, краще знімати через комп'ютер або на телефон з гарною якістю, щоб усі важливі моменти були чітко видні.

Скарга буде перерозглянута, але для цього, будь ласка, на майбутнє намагайтесть надавати докази, що відповідають вимогам.

З адміністраторм буде проведене бесіда, сприводу всіх ключових моментів, на скаргах які будуть в майбутньому будуть врахоуватися всі моменти які будуть на відео-доказі!

Дякую за розуміння!
Я раніше уже намагався знімати фрапс з комп'ютеру але через погану якість яку я неможу ніяк зробити більшою іза слабкого пк і її відхили і в кінці я просто був обманутий на дороге на те врем'я авто яке я продав майже за мінімальну вартість а гравець просто вийшов з гри і я остався без нічого

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,524
Реакції
965
Бали
253
Я раніше уже намагався знімати фрапс з комп'ютеру але через погану якість яку я неможу ніяк зробити більшою іза слабкого пк і її відхили і в кінці я просто був обманутий на дороге на те врем'я авто яке я продав майже за мінімальну вартість а гравець просто вийшов з гри і я остався без нічого
Я розумію вашу ситуацію, будемо намагатись сприяти кращим змінам, сприводу данних ситуацій.
Зв'яжіться зі мною в тг - solomondpp

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.

Скарга буде перерозглянута.
ГС неоф надав відповідь вище

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі