Розглянуто Ксенія Київська | Блат | Тільки для Керівника

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Кетсу ♡

05
Активний гравець
Реєстрування
30 Гру 2023
Дописи
673
Реакції
384
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Олександр Кетсу
2. Нікнейм адміністратора: Ксенія Київська
3. Суть скарги:

Вітаю, пане Галицький!

Хочу розповісти вам дуже прикру ситуацію, яка сталася зі мною. Кілька днів назад я подав скаргу*Клікабельно*на гравця через масові порушення з його боку, розписавши все настільки детально, наскільки це можливо (із тайм-кодами та довгими поясненнями). Через кілька годин я отримав відповідь від ЗГС Неоф, Адама Квенті, де він вказав, що скарга не підлягає розгляду, тому що вона нібито була "змонтована".

Зразу після цього я звернувся в діскорд до пана Квенті*Клікабельно*. Ця комунікація була дуже слизька та незрозуміла, мені чесно було тяжко зрозуміти його думку через велику кількість орфографічних помилок та неповну відповідь. Попросивши більш розгорнуте пояснення, я взагалі не отримав відповіді протягом 6 годин, що вже непрофесійно. Нагадаю, що в вимогах до адміністрації*Клікабельно* вказано бути
грамотним, відповідальним, комунікабельним та адекватним.

Тому я змирився і звернувся повторно на форум*Клікабельно*. Включивши ще більше пояснень. Цього разу адміністратор розглянув моє звернення, але вердикт був як пальцем в небо, він просто пропустив половину покарань між вух, хоча я все детально розписав для його зручності.

Додатково були дуже дивні та упереджені терміни покарань. Я отримав максимальний дозволений термін за FD, хоча гравець перший "прикопався" до нас, що на мою думку дуже сумнівно. Враховуючи те що я "новенький" на 04 сервері, відігравши тільки 4 години, та маючи одне покарання у книзі покарань з минулого року. Що ми не раз говорили на фрапсі, та це було вказано у довгих поясненях під скаргою. Також я отримав покарання за "образу гравців", що виправдано, але гравець Енді Граймз, який обзивав мене у відповідь і дзеркалив мої слова, отримав лише "Неповажне ставлення до гравців". Виходить, у нашої адміністрації подвійні стандарти? Чи адміністратор просто не хоче видавати заслужене покарання знайомому?

А тепер найцікавіше: адміністратор спочатку взагалі проігнорував "Згадку родичів" (гравець впевнено заявив, що той, хто "труситься", не має мами) та вислови "200" / "Груз 200". Хоча в минулій скарзі*клікабельно*, яку розглядав цей же Адам Квенті, він видав за "Груз 200" цілих 100 хвилин муту іншому гравцю, а тут просто "не помітив". Також він повністю пропустив покарання за RPK, DM Car, NonRP, та MG. Що показує його
незнання правил та ігрових механік сервера, а це одна з головних вимог до адміністратора*клікабельно*.

Після цього я звернувся*клікабельно* в розділ "Скарги на адміністрацію" до ГА, розписавши всю ситуацію про некомпетентність Адама Квенті. Від пані ГА я отримав дуже коротку та неточну відповідь*клікабельно*, вона так само пропустила половину мого тексту повз вух і відповіла лише на вибіркові запитання. Далі я написав їй у телеграм*клікабельно*, що вказаний у неї в описі профілю в діскорді*клікабельно*, і чекав на відповідь 2 дні, але мене просто проігнорували. ГА це більш відповідальна роль на сервері і вона мала б розбиратися в таких ситуаціях.

Тільки після цієї моєї третьої скарги Адам Квенті зробив "перерозгляд" і додав "Згадку родичів" та "RPK". Але видати за пряму згадку рідних у негативному контексті та неповажне ставлення всього 120 хвилин муту це просто смішно і виглядає як формальна відписка.

Хочу зауважити, що я далеко не єдиний гравець, який стикається з некомпетентністю та халатністю з боку Адама Квенті та ГА Ксенії Київської. На форумі є й інші скарги, які прямо це підтверджують. Наприклад, скарга від гравця Джоні Кентакі*клікабельно* на Адама Квенті, де той детально розписав, як ЗГС Неоф плутає гравців, плутається в правилах (заявляючи, що на форумі немає правила про провокацію), виносить помилкові бани за вказівкою ГА, а потім навіть не здатен вибачитися. І сама ГА Ксенія Київська у тій скарзі визнала, що це була
її помилка, що ще раз ставить під сумнів її компетентність та уважність до роботи. Також є скарга від Олександра Кондратюка*клікабельно* на ГА, де гравець прямо вказує на образи гравців від ГА в адмін-чатах, подвійні стандарти щодо адмін-складу та покривання порушень.

Спочатку я думав, що Адам Квенті просто некомпетентний, але зараз виглядає так, що Головний Адміністратор та Адам Квенті працюють у парі та покривають один одного через давнє знайомство. Від ГА я не отримав жодного коментаря стосовно "блату" та ледачості її підлеглого, вона просто продовжує закривати очі на його помилки та робить власні.

Я чесно не розумію, чому для того щоб порушник отримав своє покарання, я маю витратити настільки багато часу, та написаних скарг, для того щоб ГА звернула увагу на всю ситуацію, і не "закриввала" їх для галочки.

Тому від безвиходності звертаюсь до вас, пане Галицький, та прошу особисто розібратися в цій ситуації, оцінити такі нечесні покарання та систематичне "покривання" і халатність з боку керівництва сервера.

Якщо у вас виникнуть будь які додаткові питання, звяжіться зі мною у телеграмі @OleksandrOO. Дякую за ваш час!

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Перша скарга, друга скарга, третя скарга, переписка з Адамом Квенті, Переписка з ГА
5. Дата порушення: 09.08.2026

Останнє редагування:

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,304
Реакції
5,346
Бали
253
Вітаю.

Щодо граматичних помилок від адміністратора Адама, Куратор адміністраторації проведе бісіду.
По прикріпленій вами скарзі - не видно порушень про які ви вказуєте, якщо здійснювати перевірку "монтованого відео" - воно не береться до розгляду через той же ж монтаж ситуації.
Стосовно інших скарг - очікуйте відповдіних відподей у них.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі