Кирило Громов
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 8 Сер 2022
- Дописи
- 466
- Реакції
- 632
- Бали
- 153
1. Ваш нікнейм: Кирило Громов
2. Нікнейм адміністратора: Ксенія Київська
3. Суть скарги:
Сьогодні цим адміністратором було прийнято рішення втрутитися в РП-процес шляхом зачинення всіх наших кримінальних проваджень щодо клану OMEGA, через постійні набридання клану OMEGA, власниця якого (Лія Міллер) на постійній основі кликала у войс як керівництво сервера, так і керівництво проєкту (спец. адміністратора) через те, що на всіх учасників її клану було розпочато кримінальні провадження, що є абсолютною нормою для РП-сервера. Проте цей адміністратор прийняла сторону неофіційної організації, та вважає докази недостатніми для відкриття кримінальної справи. Хоча докази, які ми маємо, це:
Тепер питання: пане керівнику, щоб нам дали свободу на виконання наших же обов'язків, нам треба гризти своїх та вести справи виключно проти працівників держорганізацій?
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 1, наступні докази надам вам в о/п. Мій телеграм - @brobrixq.
5. Дата порушення: 07.07.2026
2. Нікнейм адміністратора: Ксенія Київська
3. Суть скарги:
Сьогодні цим адміністратором було прийнято рішення втрутитися в РП-процес шляхом зачинення всіх наших кримінальних проваджень щодо клану OMEGA, через постійні набридання клану OMEGA, власниця якого (Лія Міллер) на постійній основі кликала у войс як керівництво сервера, так і керівництво проєкту (спец. адміністратора) через те, що на всіх учасників її клану було розпочато кримінальні провадження, що є абсолютною нормою для РП-сервера. Проте цей адміністратор прийняла сторону неофіційної організації, та вважає докази недостатніми для відкриття кримінальної справи. Хоча докази, які ми маємо, це:
Все вищевикладене дає підстави розуміти, що ця організація є злочинною, і за кожне це порушення передбачено кримінальну відповідальність відповідно до законодавчої бази сервера. Проте, як нам доводять, нам потрібні докази нападів на ВЧ і т.д. Але як керівництво сервера, Ксенія мусить розуміти, що це зовсім інший клас злочинів. Як можна таке порівнювати і мішати в одну купу? Я вважаю, що адміністратор прийняв рішення, в якому зацікавлене керівництво ОЗГ, проте наша думка нікого не цікавила. І я попрошу помітити, що це вже не перша ситуація, коли на нашому сервері заважають вести розслідування проти неофіційних організацій.свого інформатора в клані;
повну інформацію з планшета (хочу зауважати, що це дійсно планшет, а не нонРП екран);
докази вироблення наркотичних засобів на цехах, у приміщенні цієї організації;
докази, що організація має склад із нелегальною зброєю, яка доступна всім учасникам;
декілька відеодоказів із явною і постійною агресією учасників клану, безпідставні напади на наших орлів та знаходження в орієнтуваннях.
Тепер питання: пане керівнику, щоб нам дали свободу на виконання наших же обов'язків, нам треба гризти своїх та вести справи виключно проти працівників держорганізацій?
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): 1, наступні докази надам вам в о/п. Мій телеграм - @brobrixq.
5. Дата порушення: 07.07.2026
Останнє редагування: