В очікуванні Купівля, продаж будинків, квартир

Denni

Новий гравець
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
7
Реакції
1
Бали
8
Вітаю товариство, багато хто стикається або стикався з проблемою купівлею та продажем будинку, вибачте але то сюр. Я мав перед оновленнями квартиру і у ній купу інвентарю з квестів та декілька авто, розробники якимось чином вирішили це урізати та зробити грою на виживання. Будинок мій пропав, авто замінились на Бог знає що. Чому не можна спокійно прийти у агенцію і купити будинок чи квартиру на ту суму на яку я розраховую?? Постійно потрібно моніторити її появу, але знайдуться хитро розумні гравці які зроблять усе щоб ти її не отримав. На мітці купівлі постійно зависає, деякі гравці мають по декілька хаусів та квартир, а потім продають за шалені суми іншим учасникам. Поверніть як було раніше. Або зробіть обмеження для кожного від рівня і статусу. Чи взагалі на людину одна квартира, або якщо хоче мати декілька і продати має бути одна фіксована ціна, і відсоток з продаж буде йти у держ.казну. Неможливо грати. Теж саме стосується гравців які знаходяться на 1 рівнях, зробіть так щоб людина могла б хоча орендувати на деякій час те житло, я вже не кажу про придбання.

Останнє редагування:

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі