Відмовлено Курт Вейн / Вбивство без причини

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ivannna

Козак
Реєстрування
19 Сер 2025
Дописи
55
Реакції
9
Бали
13
  1. Нікнейм гравця: Курт Вейн
  2. Особистий нікнейм: Іванна Клекушенко
  3. Суть скарги: вбив без причини під час роботи далекобійника. Не було провокацї чи нападу проти Курт Вейн (якщо воно було, то хай гравець надасть докази). Тут ситуація саме вбивства мене в фурі на роботі. Прохання судити ситуації справедливо відповідно до доказів, а не гіпотетичні припущення, що не є об'єктивним та є упередженим до мене.
  4. Докази (скріншот/відео): Відео
  5. Дата порушення: 22.09.2025

Ксавьер Кіріяма

Сл.Неоф.Орг.
Реєстрування
21 Лют 2025
Дописи
89
Реакції
20
Бали
53
Вітаю, шановний гравець!

Хочу уточнити, що до всіх гравців відношення однакове й рішення приймаються виключно на основі наданих доказів.

На наданих вами відеодоказах чітко видно, що ваше авто вже було неправильно припарковане. Також автомобіль іншого гравця, який відкрив по вас вогонь, на той момент уже зупинився, і стрілянина була розпочата.

Повної картини ситуації — як саме під’їхав та зупинився автомобіль іншого гравця або як ваше авто опинилося в такому положенні і що було "до" — на відео не зафіксовано. Відтак наданий фрагмент можна вважати неповним доказом, тому немає можливості об’єктивно оцінити ситуацію.

Щоб скарга була розглянута, будь ласка, переподайте її, прикріпивши повний відеодоказ із початком ситуації. Лише тоді можна буде винести справедливий та остаточний вердикт.

Також, наголошую. Згідно правил форуму, а саме:
3.5 Заборонено публікацію кількох тем з однаковим змістом (Флуд темами, 3+ теми). | Бан 7 днів.
Ви можете отримати блокування форумного аккаунта, якщо створите ще одну скаргу з подібним змістом, не надавши повний відео запис ситуації.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі