Розглянуто Курт Вейн / ще один обстріл

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ivannna

Козак
Реєстрування
19 Сер 2025
Дописи
55
Реакції
9
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Іванна Клекушенко
2. Нікнейм порушника: Курт Вейн 2890
3. Суть скарги: обстріл та вбивство. Це третій напад в цей день. Його також спостерігав на моє прохання адміністратор Юрій Бернатович 36193.

Ще хочу додати, що рецидивний характер нападів (якщо говорити тільки за вчора) вказує на неадекватний стан гравця та його фіксацію на моєму персонажі. Продовження такої поведінки не має нічого спільного з РП чи здоровим глуздом. Я не можу бути об'єктом для чиїхось емоційних чи істеричних реакцій і раджу йому звернути увагу на своє психологічне здоров'я.

4. Доказ порушення (скриншот/відео): тут відео
5. Дата порушення: 14.12.25

Курт Вейн

Козак
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
58
Реакції
17
Бали
11
Твої поради про моє психологічне здоров'я залиш собі. Я відіграю роль бешкетника. І то моє право порушувати правила чи ні. Відповідати я буду за свої дії.
А якщо на те пішло то раджу і тобі звернутися до лікаря. Дорослий чоловік створив персонажа жінку, підписався жіночим іменем то теж відхилення від здорового глузду.

Ivannna

Козак
Реєстрування
19 Сер 2025
Дописи
55
Реакції
9
Бали
13
Зверніть увагу, адміністрація. Гравець сам підтверджує, що 'відіграє роль бешкетника' і вважає 'своїм правом' порушувати правила. Це пряме підтвердження його наміру на гриферство та Non-RP дії, а також доказ його систематичного переслідування, яке обговорюється у цій скарзі.

Курт Вейн

Козак
Реєстрування
7 Лип 2025
Дописи
58
Реакції
17
Бали
11
Зверніть увагу, адміністрація. Гравець сам підтверджує, що 'відіграє роль бешкетника' і вважає 'своїм правом' порушувати правила. Це пряме підтвердження його наміру на гриферство та Non-RP дії, а також доказ його систематичного переслідування, яке обговорюється у цій скарзі.
Не перекручуй мої слова для своєї вигоди.

Іван Мессі

Старий пенсіонер
Реєстрування
7 Чер 2023
Дописи
326
Реакції
170
Бали
103
Вітаю, Шановний гравець.
Гравець 2890 отримає покарання:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі