- Реєстрування
- 15 Сер 2024
- Дописи
- 624
- Реакції
- 845
- Бали
- 153
- Нікнейм адміністратора: Владислав Кєлінні
- Особистий нікнейм: Євген Блейз
- Суть скарги: Вітаю. Скарга на Владислава, питання тільки 1- ви як його ставили ви перевіряли чи він правила знає? Пояснюю: Богдан Вербицький подав скаргу на клан «Primaster» номер 3493, в якому відповів ЗГС Неоф, де видав дуже багато покарань НІ ЗА ЩО. Пан Богдан сидів у діскорді та спілкування на приватному каналі, де говорив з іншими і говорив за даний клан. Коли він почав видавати покарання, то адмін забанив на 7 днів Богдана… Людина подала скаргу в якій просто поскаржилася на Андрія Патрубка від якого були порушення, а в вердикті було видано покарання «спроба зливу». Давайте тоді всіх баньте хто подають скарги на інші клани, тому що коли вони подають, логічно вони мають щось проти протилежного клану, то це получається також «спроба зливу» але чомусь на це ніхто уваги не звертає але не Влад. Потім я написав у діскорді в особисті повідомлення, за що бан? Який злив? На що він почав відповідати негативом та сказав писати скаргу. Потім я почав виписувати щоб нормально пояснив, за це адмін видав покарання в ГРІ, це нормально? Я писав в особисті, не на сервері, не в відкритому чи загальному спілкуванні а в особистих. Адмін забанив на 1 день за обговорення дій в адміністрації» хотя в цей час в грі не був. Клас. Потім я питаю за що бан? Він відповідає «ще хочете?» я писав дальше писати чи вам не має чим зайнятись? На що він мені не відповів а видав ще один мут на 360 хвилин. Я вважаю це тотальне перевищення повноважень. Також в мене є інформація від лідера клану «Primaster» а саме Андрій Патрубок. Ми зайшли в войс і він включив демку на якій показав де Влад в лс написав йому щоб за 3 ляма він видалив скаргу на нього на форумі. Можете передивитись особисті. Бажано як найшвидше. Хотілось щоб мене розбанили з компенсацією а Владу видали доцільне покарання так як це не перша скарга за досить малий термін на його посаді. По можливій хотілось би зайти всі разом у войс для спільного обговорення та чіткішого пояснення даної ситуації, тому що там вже більше похоже злив від Влада. Дякую. bleysi_0 - дс
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): скарга Богдана. скарга яку зачинив Андрій за 3кк
- Дата походження: 03.09.2025