Відмовлено Кілліан Мерфі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
27 Бер 2025
Дописи
66
Реакції
11
Бали
53
Вік
19
🧠 Моя біографія — Кілліан Мерфі

Привіт! Мене звати Кілліан Мерфі, мені 19 років, я народився 20 вересня 2006 року (20.09.2006). Зараз живу у Фінляндії разом із мамою та братом — ми тримаємося разом, підтримуємо одне одного і створюємо затишок, навіть коли навколо непросто.

🫡 Мій брат — герой

У мене є брат, і він — справжній воїн. Він служить у Збройних Силах України, і його шлях — це приклад мужності, сили та самопожертви. Під час бойових дій він отримав важке поранення: у його тілі — понад 40 осколків, один із яких знаходиться біля артерії. Це серйозно, це боляче, але він тримається. Він бореться не тільки за країну, а й за своє життя — і я ним пишаюся.

Його історія — це нагадування про те, що війна не в грі, а в реальності — це біль, втрати, але й незламність. І саме тому я в грі завжди ставлюся до ЗСУ з повагою, намагаюся зробити щось корисне, щось більше, ніж просто гра.

🎓 Я — той, хто шукає сенс

Мені завжди було цікаво, як працює людський розум і чому ми робимо те, що робимо. Тому я глибоко занурився у філософію та психологію. Це не просто хобі — це спосіб мислення, спосіб життя. Я люблю аналізувати, ставити запитання, шукати відповіді і розуміти себе та інших.

⚽️ Спорт — моя стихія

Я дуже активний. У дитинстві займався греко-римською боротьбою — цілих 6 років. Це дало мені силу, витривалість і дисципліну. Зараз я обожнюю футбол: граю з друзями, кайфую від командної гри і завжди прагну перемоги.

🎮 ЗСУ — моя місія в грі

З самого початку гри я приєднався до ЗСУ в UKRAINE GTA. Але для мене це не просто роль — це виклик. Я не просто хотів бути командиром, я хотів змінити щось, зробити ЗСУ кращими, внести нові ідеї, структуру, мотивацію. Мрію потрапити на старший склад, щоб мати більше можливостей реалізувати свої плани.

⏱️ Я — активний і розумний

Маю змогу грати 4–7 годин на день. І я використовую цей час максимально ефективно — не просто граю, а розвиваюся, спілкуюся, будую стратегії. Я завжди думаю наперед, аналізую ситуації і приймаю рішення, які ведуть до успіху.

💼 Робота? Поки що ні…

Зараз я не працюю — у Фінляндії складно знайти роботу, особливо без досвіду. Але я не сиджу склавши руки: граю, вчуся, розвиваюся, шукаю нові шляхи. Я знаю, що все попереду — і я готовий до великих звершень.

Назар Дилер

Адміністратор | Центральна Україна | 01
Реєстрування
24 Бер 2025
Дописи
501
Реакції
124
Бали
88
Вітаю!
По перше, на початку біографії обов’язково повинні бути такі пункти:

Прізвище Ім’я По-батькові (ПІБ):
Стать:
Мати -
Батько -
Дата народження:
Вік:
Місце народження:
Місце проживання:
Захоплення:
Відмітні знаки

По друге Біографія має сягати обсягу не менше ніж 4000 символів (без пропусків).
Очікуйте 24 годин,щоб переподати заявку з моменту відхилення.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі