Андрій Нещадим
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 3 Січ 2023
- Дописи
- 118
- Реакції
- 57
- Бали
- 33
- Нікнейм адміністратора: Кіра Архангел, Марія Мілерс
- Особистий нікнейм: Андрій Нещадим
- Суть скарги:Сталось те що ГС Держ. Зробила не правельне покарання.
Суть тієї скарги що Безаконня у державній структурі ЗСУ. Бездіяльність на посадах лідера заступника.
На той час то було правдою( частично) але, про Андрія Нещадима було видно що питали у мене чи буде підвищення у 16:00. Мною було сказано те що у мене обзвон.
Доказ:
І тоді ж я не зміг бути. Наступний доказ тієж скарги це те що в мене запитали чи буде КОД-5 на підвищення о 19:00 я відповів те що я не знаю. На той час я був на роботі і не міг знати чи він буде. І при тому ж відзначили Мага Хева який також був і є Полковник. Але як ми бачимо на скріні це те що підвищення зробив генерал о 20:00. То получається те що ГС Держ. зациклилась на мені в тій скарзі. Що типу я'' тіпа'' примусово не хотів робити КОД-5 на підвищення. І найбільше мене обурило це те що, мені догану видали а тим хто також був в тій скарзі то ні. Зними було проведено спів бесіду. І на цьому все закінчилось.
Наступна скарга:
Марія Міллерс
Спец. Група телеграму в якому знаходится все керівництво ЗСУ а також всі слідкуючі МО, сам ЗГС МО і також ГС МО, ЗГС Держ. І ГС Держ.Краще подивитись:
Ну що я тут скажу ГС Держ і ЗГС МО чисто наїжать шо я не активлю і вдіваю форму тільки за ЗП-зарплатні.
Ну і тут мені є чим доказати ось фото відчоти того що я '' неактивлю''
Силка: Докази
Ці докази мали йти на звіт полковників але як у нас помінявся генерал то він невстиг робити форум то це все перенеслось на наступний тиждень.
На заключення цей репорт обясняє те що я просто виконував те що треба було. І те що у мене є своє життя то нікого не волнує те що у Полковників воно є. То тому як то кажуть'' Якщо ти затра все поймеш, буде пізно.''
Дата походження: Було видано догану 15.09.23 а репорт написаний 18.09.23
Вкладення
Останнє редагування модератором: