Розглянуто Кіра Архангел, Марія Міллерс. //// Не правильно розглянута скарга. І також спроби злиття з посади.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Нещадим

Кошовий отаман
Реєстрування
3 Січ 2023
Дописи
118
Реакції
57
Бали
33
  1. Нікнейм адміністратора: Кіра Архангел, Марія Мілерс
  2. Особистий нікнейм: Андрій Нещадим
  3. Суть скарги:Сталось те що ГС Держ. Зробила не правельне покарання.
Ось скарга: СКАРГА
Суть тієї скарги що Безаконня у державній структурі ЗСУ. Бездіяльність на посадах лідера заступника.
На той час то було правдою( частично) але, про Андрія Нещадима було видно що питали у мене чи буде підвищення у 16:00. Мною було сказано те що у мене обзвон.
Доказ:
Знімок екрана (694).png

І тоді ж я не зміг бути. Наступний доказ тієж скарги це те що в мене запитали чи буде КОД-5 на підвищення о 19:00 я відповів те що я не знаю. На той час я був на роботі і не міг знати чи він буде. І при тому ж відзначили Мага Хева який також був і є Полковник. Але як ми бачимо на скріні це те що підвищення зробив генерал о 20:00. То получається те що ГС Держ. зациклилась на мені в тій скарзі. Що типу я'' тіпа'' примусово не хотів робити КОД-5 на підвищення. І найбільше мене обурило це те що, мені догану видали а тим хто також був в тій скарзі то ні. Зними було проведено спів бесіду. І на цьому все закінчилось.

Наступна скарга:

Марія Міллерс​

Спец. Група телеграму в якому знаходится все керівництво ЗСУ а також всі слідкуючі МО, сам ЗГС МО і також ГС МО, ЗГС Держ. І ГС Держ.
Краще подивитись:
Знімок екрана (698).png

Знімок екрана (699).png

Знімок екрана (700).png

Ну що я тут скажу ГС Держ і ЗГС МО чисто наїжать шо я не активлю і вдіваю форму тільки за ЗП-зарплатні.
Ну і тут мені є чим доказати ось фото відчоти того що я '' неактивлю''
Силка: Докази
Ці докази мали йти на звіт полковників але як у нас помінявся генерал то він невстиг робити форум то це все перенеслось на наступний тиждень.

На заключення цей репорт обясняє те що я просто виконував те що треба було. І те що у мене є своє життя то нікого не волнує те що у Полковників воно є. То тому як то кажуть'' Якщо ти затра все поймеш, буде пізно.''

Дата походження: Було видано догану 15.09.23 а репорт написаний 18.09.23

Вкладення

• Знімок екрана (693).png
    Знімок екрана (693).png
    991 Кб · Перегляди: 57
Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор надав докази щодо видачі вам догани, перевіривши логи було встановлено деякі факти бездіяльності, спільно з ГС Держ було прийнято рішення на перший раз зняти вам догану, також прохання всю вашу роботу з фракцією подавати у щотижневі звіти.

Дякую за звернення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі