Відмовлено Кіра Блащина // Не правильно видала покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Вер 2023
Дописи
28
Реакції
23
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: Кіра Блащина
  2. Особистий нікнейм: Джус Маккалістер
  3. Суть скарги: В даній скарзі, я залив скаргу на гравця ''Санек Волков'' за ''DM in ZZ''. Даний адміністратор розглянув мою скаргу, та видав мені мут за порушення правил UKRAINE GTA 5.11 (неадекватні висловлювання). В моїй скарзі я не бачу ніяких порушень з моєї сторони, тому що я забув виключити мікро на фрапсі, і я спеціально писав в чат, щоб потім мені не дали відмову по причині ''Можливо це ви спровокували гравця на данні дії''. На задньому фоні говорили друзі по ДС і вони могли щось сказати, хоча вони нічого такого не говорили (можемо піти в спілкування, щоб я вам показати мій голос, щоб доказати, що то не я говорю (це якщо мій друг дійсно щось порушив).
    Також було видано таке саме покарання мому другу ''Вячеслав Пронічев'', хоча він теж мовчав. На відео доказах видно, що він нічого не говорив і теж писав в чат (коли хтось говорить у мікро, над гравцем появляється зелений кружок з мікрофоном, чого не було на фрапсі).
    Ще хочу зауважити, що після того як мого друга вбили, він продовжив говорити, що не можливо робити після смерті, що означає, що ми говорили по ДС группі, що являється нон рп чатом. Думаю це можна було самому догадатись, без пояснювання.
    Моя заявка буде вже розглянута, після того, як мене розмутить в грі, тому що адміністратори не можуть так швидко перевіряти скарги, тому моя просьба поговорити з даним адміністратором.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тут
  5. Дата походження: 30.09.24

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши данну скаргу виношу вердикт:

Покарання видано повністю вірно зі сторони адміністратора. У Вашому відео доказі було написані не один раз нецензурні висловлювання. Тому згідно правил UKRAINE GTA - забороняється використовувати нецензурну лексику. Переглянувши скаргу, покарання отримали усі хто порушив у данному відео.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі